Στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet: Mειωμένο ρίσκο στα παρολί των προκριματικών του EURO

Η νέα προσφορά της στοιχηματικής ιστοσελίδας Goalbet επικεντρώνεται στους αγώνες ποδοσφαίρου των επόμενων ημερών και συγκεκριμένα στα προκριματικά του EURO 2020. Η συγκεκριμένη προσφορά αφορά στα παρολί που θα τοποθετήσουν τα μέλη της Goalbet στους προκριματικούς αγώνες και υπόσχεται να μειώσει το ρίσκο που συνοδεύει κάθε πολλαπλό στοίχημα.

Αναλυτικότερα, η Goalbet καλεί τα μέλη της να τοποθετήσουν συγκεκριμένα παρολί στους επερχόμενους αγώνες της διοργάνωσης και υπόσχεται να μειώσει το ρίσκο, αποζημιώνοντας όσους χάσουν, εξαιτίας ενός αγώνα που θα λήξει με σκορ 0-0.

 

Οι λεπτομέρειες της προσφοράς της Goalbet

Για να μπορέσουν να συμμετάσχουν στη νέα προσφορά της Goalbet, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν αρχικά τα κατάλληλα στοιχήματα. Θα πρέπει να επιλέξουν αγώνες της προκριματικής φάσης του EURO 2020 που διεξάγονται στις 12 Οκτωβρίου και να τοποθετήσουν τις απαραίτητες προβλέψεις. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα παρολί με προβλέψεις σε τρεις διαφορετικούς αγώνες της διοργάνωσης, επιλέγοντας αποκλειστικά σημεία της αγοράς του 1Χ2 (οι αγώνες με 0% γκανιότα εξαιρούνται). Τέλος, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα συγκεκριμένα στοιχήματα στο pre-game και όχι στο live.

Όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στους επιλεγμένους αγώνες θα πρέπει να επικοινωνήσουν με την Goalbet και να την ενημερώσουν για τη συμμετοχή τους στην προσφορά, αναφέροντας το ID του δελτίου τους.

 

Η αποζημίωση για τα χαμένα παρολί

Από τα παραπάνω στοιχήματα θα δικαιούνται την αποζημίωση μόνον όσα χάσουν και περιέχουν έναν αγώνα που θα λήξει με σκορ 0-0. Όσοι έχουν τοποθετήσει ένα τέτοιο στοίχημα θα δικαιούνται μια αποζημίωση, ίση με το 100% της αξίας του χαμένου δελτίου τους. Η αποζημίωση, τέλος, θα έχει τη μορφή πριμ και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διεκδίκηση κερδών χωρίς ρίσκο, αλλά και για ανάληψη, εφόσον πρώτα καλυφθούν οι απαιτήσεις τζιραρίσματος της Goalbet.

Και οι Έλληνες μπορούν να στοιχηματίσουν στα προκριματικά του EURO 2020 μέσω της Gaolbet διότι ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 
 

 

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία