Μειώνει το ρίσκο του Μπαρτσελόνα-Γιουβέντους η στοιχηματική ιστοσελίδα Interwetten

Η στοιχηματική ιστοσελίδα Interwetten επιλέγει κάθε μήνα τον κορυφαίο αγώνα ποδοσφαίρου του ευρωπαϊκού προγράμματος και δίνει στα μέλη της την ευκαιρία να στοιχηματίσουν σε αυτόν με μειωμένο ρίσκο. Η συγκεκριμένη προσφορά υπόσχεται να μη μειώσει το υπόλοιπο του λογαριασμού τους, εφόσον τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και τελικά χάσουν, επειδή ο επιλεγμένος αγώνας θα έχει λήξει με σκορ 0-0.

Η προσφορά αυτή ισχύει, όπως είναι φυσικό και τον Σεπτέμβριο και, χάρη σε αυτή, οι παίχτες θα μπορέσουν να στοιχηματίσουν με μειωμένο ρίσκο στον αγώνα του Champions League ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους που διεξάγεται τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου.

 

Μειωμένο ρίσκο στο 0-0

Εφόσον, λοιπόν, ο επιλεγμένος αγώνας ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους λήξει με σκορ 0-0, τότε θα ενεργοποιηθεί αυτόματα η προσφορά της στοιχηματικής εταιρείας Interwetten. Σε μια τέτοια περίπτωση, όσοι τοποθέτησαν τα κατάλληλα στοιχήματα θα έχουν δικαίωμα να λάβουν ένα πριμ, ίσο με το ποσό που έχασαν (έως ένα προκαθορισμένο όριο). Το πριμ αυτό θα μπορεί έπειτα να χρησιμοποιηθεί για την τοποθέτηση στοιχημάτων χωρίς ρίσκο, ώστε το υπόλοιπο του λογαριασμού των παιχτών που έχασαν να επιστρέψει στα προηγούμενα επίπεδα.

 

Οι λεπτομέρειες της προσφοράς

Δικαίωμα συμμετοχής στην προσφορά της εταιρείας στοιχημάτων Interwetten θα έχουν όσοι δηλώσουν συμμετοχή σε αυτή, την προηγούμενη ημέρα του αγώνα (την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου) και έπειτα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Τα στοιχήματα αυτά θα πρέπει να τοποθετηθούν πριν την έναρξη της αναμέτρησης και να είναι μονά. Μπορούν, μάλιστα, να αφορούν σε οποιαδήποτε από τις διαθέσιμες στοιχηματικές αγορές και σε οποιαδήποτε σημεία, ανεξαρτήτως απόδοσης.

Εφόσον, λοιπόν, το Μπαρτσελόνα-Γιουβέντους λήξει με σκορ 0-0, όσοι τοποθέτησαν τα κατάλληλα στοιχήματα (και ανεξάρτητα από τον αριθμό μονών στοιχημάτων που τοποθέτησαν) και έχασαν θα εισπράξουν το πριμ που θα επαναφέρει σε υψηλότερα επίπεδα το υπόλοιπο του λογαριασμού τους.

H Interwetten η οποία ανήκει μάλιστα στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας, στο πλαίσιο της ίδια προσφοράς έχει ανακοινώσει και άλλους τρεις αγώνες.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Interwetten και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Interwetten ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία