Διπλή προσφορά στο ποδόσφαιρο από την Sportingbet και σήμερα

Όπως συμβαίνει σε σχεδόν καθημερινή βάση, η Sportingbet ανακοίνωσε σήμερα μια διπλή προσφορά, την οποία θα μπορούν να εκμεταλλευτούν όσα μέλη της στοιχηματίζουν στο ποδόσφαιρο. Οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας στοιχημάτων επέλεξαν δύο από τους σημαντικότερους αγώνες του σημερινού προγράμματος και υπόσχονται στα μέλη της Sportingbet που θα στοιχηματίσουν σε αυτούς ένα bonus ή μία επιστροφή χαμένων χρημάτων.

 

Αναλυτικότερα, η διπλή προσφορά της Sportingbet ισχύει για τον αγώνα του League Cup ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Γουέστ Χαμ και για τον αγώνα της Ligue 1 ανάμεσα σε Σεντ Ετιέν και Μαρσέιγ. Ανάλογα με τον αγώνα που θα επιλέξουν οι παίχτες, θα μπορούν να εκμεταλλευτούν και διαφορετικό σκέλος της προφοράς.

 

Όσοι, λοιπόν, στοιχηματίσουν στον αγώνα του League Cup θα μπορούν να προσθέσουν ένα μπόνους 5% στα κέρδη κάθε νικητήριου στοιχήματος που θα τοποθετήσουν. Στην προσφορά συμμετέχουν όλες οι αγορές που κλείνουν πριν την έναρξη του αγώνα, αλλά όχι αυτές του live στοιχήματος. Επιπλέον, συμμετέχουν και τα παρολί, αρκεί να αποτελούνται αποκλειστικά από αγώνες που διευθετούνται απόψε, έως τα μεσάνυχτα.

 

Όσοι, από την άλλη, στοιχηματίσουν στον αγώνα της Ligue 1 θα μπορούν να διεκδικήσουν επιστροφή των χαμένων τους χρημάτων, έως και το ποσό των 100 ευρώ. Ωστόσο, η επιστροφή θα πραγματοποιηθεί, μόνο στην περίπτωση που ο Γκομί σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια του αγώνα. Εφόσον επαληθευθεί αυτό το σενάριο, επιστροφή των χρημάτων που ενδεχομένως έχασαν θα δικαιούνται όσοι τοποθέτησαν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα, σε μία από τις επιλεγμένες αγορές: του ακριβούς σκορ, του νικητή αγώνα και over/under, του σκορ πρώτου ημιχρόνου, του σκορ δεύτερου ημιχρόνου ή του λεπτού πρώτου γκολ.

 

Όσοι, τέλος, συμμετάσχουν σήμερα στη διπλή προσφορά της Sportingbet και εξασφαλίσουν χρήματα (bonus ή επιστροφή), θα τα δουν να πιστώνονται στον λογαριασμό τους την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Τα χρήματα αυτά θα έχουν τη μορφή μπόνους και προκειμένου να απελευθερωθούν, θα πρέπει να τζιραριστεί η αξία τους επί τρεις φορές, σε στοιχήματα με απόδοση 1.50 και άνω.

Αυτήν την προσφορά μπορούν να την εκμεταλλευτούν και οι Έλληνες παίκτες του στοιχήματος καθώς η Sportingbet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

Χτες ήταν η σειρά της Ισπανίας και την Γαλλίας να για να ανακοινώσει η Sportingbet τις προσφορές της.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία