Επιστροφή χρημάτων από τον τυχερό αριθμό της Mybet

Κάθε παίχτης του online στοιχήματος έρχεται αντιμέτωπος με λανθασμένες προβλέψεις που στέλνουν το δελτίο και τα χρήματά του στον κουβά. Ωστόσο, χάρη στη νέα προσφορά που ανακοίνωσε η εταιρία στοιχήματος Mybet, καλά θα κάνει να έχει λίγη υπομονή περισσότερη και να μην "πετάξει" απευθείας το χαμένο του στοίχημα στον κάδο των αχρήστων.

 

Κάνοντας υπομονή μία ημέρα, λοιπόν, τα μέλη της Mybet ενδεχομένως να δουν τα χαμένα χρήματα της προηγούμενης να επιστρέφουν στο λογαριασμό τους. Και το μόνο που χρειάζεται για να κερδίσουν την επιστροφή αυτή είναι να πετύχουν τον τυχερό αριθμό που ανακοινώνουν καθημερινά οι υπεύθυνοι.

 

Αναλυτικότερα, κάθε ημέρα στη Mybet, εμφανίζεται ένας διψήφιος αριθμός, τον οποίο οι παίχτες μπορούν να δουν, αφού συνδεθούν στο λογαριασμό τους, στην αριστερή πλευρά της οθόνης. Αν ο αριθμός αυτός είναι ίδιος με τα δύο τελευταία ψηφία του ID του δελτίου που τους κόστισε χρήματα την προηγούμενη ημέρα, τότε δικαιούνται επιστροφή του συνολικού ποσού που έχασαν εξαιτίας του, έως και 500 ευρώ.

 

Στην προσφορά συμμετέχουν όλα τα στοιχήματα που τοποθετήθηκαν την προηγούμενη ημέρα, μονά και παρολί. Ωστόσο, εξαιρούνται τα συστήματα και τα πολλαπλά στοιχήματα. Επιπλέον, δεν υπάρχουν περιορισμοί, όσον αφορά στο ποσό που θα πρέπει να στοιχηματίσει κάθε παίχτης, προκειμένου να διεκδικήσει την επιστροφή.

 

Αν, λοιπόν, κάποιος παίχτης δει τον αριθμό που ανακοίνωσε η Mybet να ταιριάζει με τα δύο τελευταία ψηφία του χαμένου του δελτίου από την προηγούμενη ημέρα, δεν έχει παρά να στείλει ένα e-mail στο luckynumber@mybet.com, αναγράφοντας τον αριθμό ID του εν λόγω δελτίου. Αφού το επιβεβαιώσουν, οι υπεύθυνοι θα πιστώσουν στο λογαριασμό του το ποσό που έχασε, εντός των επόμενων δύο εργάσιμων ημερών.

 

Το ποσό αυτό, όμως, λογίζεται ως μπόνους, γεγονός που σημαίνει ότι δεν είναι διαθέσιμο από την πρώτη στιγμή για ανάληψη. Για να αποκτήσουν αυτή τη δυνατότητα, οι παίχτες θα πρέπει πρώτα να τζιράρουν την αξία του τρεις φορές, σε στοιχήματα απόδοσης τουλάχιστον 2.00. Με αυτόν τον τρόπο θα είναι σε θέση να εισπράξουν τα χρήματα - χρήματα που πίστευαν ότι είχαν χάσει, λόγω της λανθασμένης τους πρόβλεψης, αλλά επέστρεψαν στο λογαριασμό τους, χάρη στην προσφορά της Mybet,η οποία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος στην Ελλάδα.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία