Διπλή προσφορά της Sportingbet στο ποδόσφαιρο

Η εταιρία στοιχήματος Sportingbet έχει καλομάθει τα μέλη της, καθώς ανακοινώνει σε καθημερινή βάση τουλάχιστον μία προσφορά, για όσους στοιχηματίζουν σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Σήμερα, μάλιστα, η συγκεκριμένη προσφορά είναι διπλή, καθώς υπόσχεται διαφορετικές ανταμοιβές σε διαφορετικούς αγώνες ποδοσφαίρου.

 

Αναλυτικότερα, η Sportingbet υπόσχεται μία επιστροφή χαμένων χρημάτων και ένα μπόνους, τα οποία θα διεκδικήσουν όσοι στοιχηματίσουν στα Ίντερ-Λάτσιο και Λίβερπουλ-Τσέλσι αντίστοιχα.

 

Όσοι, λοιπόν, στοιχηματίσουν απόψε στο Ίντερ-Λάτσιο θα μπορέσουν να διεκδικήσουν επιστροφή των χρημάτων που ενδεχομένως χάσουν, έως και το ποσό των 100 ευρώ. Για να προχωρήσει η Sportingbet στην επιστροφή, όμως, θα πρέπει να επαληθευθεί το σενάριο που θέλει τον Ικάρντι να πετυχαίνει το πρώτο γκολ της αναμέτρησης. Σε αυτή την περίπτωση και μόνο, οι παίχτες που θα έχουν στοιχηματίσει σε επιλεγμένες αγορές και έχουν χάσει θα δικαιούνται επιστροφή των χαμένων χρημάτων τους. Οι αγορές που συμμετέχουν στην αγορά είναι αυτές του ακριβούς σκορ, του νικητή αγώνα και over/under, του σκορ πρώτου ημιχρόνου, του σκορ δεύτερου ημιχρόνου και του λεπτού πρώτου γκολ.

 

Αντίστοιχα, οι παίχτες που θα στοιχηματίσουν στον αγώνα ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Τσέλσι θα μπορέσουν να προσθέσουν ένα μπόνους 5% στα κέρδη κάθε νικητήριου στοιχήματός τους. Στην προσφορά συμμετέχουν όλες οι στοιχηματικές αγορές, αρκεί τα στοιχήματα να τοποθετηθούν πριν την έναρξη του αγώνα. Επιπλέον, συμμετέχουν και τα παρολί, αρκεί να αποτελούνται αποκλειστικά από αγώνες που διευθετούνται σήμερα, έως και τα μεσάνυχτα.

 

Κάθε προσφορά, λοιπόν, μπορεί να αποφέρει και διαφορετικά ποσά στους παίχτες που θα τις εκμεταλλευτούν. Ωστόσο, τα χρήματα αυτά θα πιστωθούν στους λογαριασμούς των δικαιούχων την επόμενη εργάσιμη ημέρα και θα έχουν τη μορφή bonus. Αυτή η τελευταία λεπτομέρεια σημαίνει πως οι πάιχτες θα πρέπει να προχωρήσουν σε τζιράρισμα της αξίας του επί τρεις φορές, σε στοιχήματα με απόδοση 1.50 και άνω, προκειμένου να καταφέρουν να το απελευθερώσουν προς ανάληψη.

 

Τέλος και οι Έλληνες παίχτες του στοιχήματος μπορούν να στοιχηματίσουν και να διεκδικήσουν τις προσφορές της Sportingbet καθώς ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία