Μειωμένο ρίσκο στο Θέλτα-Εσπανιόλ υπόσχεται η ιστοσελίδα στοιχημάτων Goalbet

Μία ακόμη προσφορά της Goalbet υπόσχεται σήμερα να μειώσει το ρίσκο στοιχηματισμού επιλεγμένων παρολί που θα τοποθετήσουν τα μέλη της στο ποδόσφαιρο. Η σημερινή προσφορά της Goalbet συνδέεται με τον αγώνα του ισπανικού πρωταθλήματος ανάμεσα σε Θέλτα και Εσπανιόλ και υπόσχεται να αποζημιώσει τα χαμένα παρολί που θα χάσουν υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

Στη νέα προσφορά μπορούν να συμμετάσχουν όλα τα μέλη της ιστοσελίδας στοιχημάτων Goalbet, αρκεί να τοποθετήσουν εγκαίρως τα κατάλληλα παρολί στοιχήματα και να χάσουν υπό τις προϋποθέσεις που αναφέρονται στους όρους συμμετοχής.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν στην προσφορά

Οι παίχτες που θέλουν να στοιχηματίσουν με μειωμένο ρίσκο, μέσω της προσφοράς της Goalbet, θα πρέπει αρχικά να τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί στοιχήματα. Τα στοιχήματα αυτά θα πρέπει να περιλαμβάνουν τον αγώνα ανάμεσα σε Θέλτα και Εσπανιόλ και να τοποθετηθούν στο pre-game. Επιπλέον, θα πρέπει να αφορούν αποκλειστικά σε προβλέψεις στην αγορά του 1Χ2.

Όσοι τοποθετήσουν ένα τέτοιο στοίχημα θα εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στην προσφορά, αρκεί να στείλουν ένα μήνυμα στην Goalbet, αναγράφοντας το ID του δελτίου τους.

 

Τα χαμένα παρολί που θα δικαιούνται αποζημίωση

Η πρώτη βασική προϋπόθεση για να αποζημιωθεί ένα παρολί που πληροί τις παραπάνω προϋποθέσεις είναι να χάσει. Και η δεύτερη αφορά στις εξελίξεις στο Θέλτα-Εσπανιόλ. Άλλωστε, η Goalbet θα αποζημιώσει τα χαμένα παρολί, μόνο στην περίπτωση που πετύχει το πρώτο γκολ του επιλεγμένου αγώνα ή ο Ιάγκο Άσπας ή ο Φακούντο Φερέιρα. Σε αυτή την περίπτωση και μόνο, τα παρολί που συμμετέχουν στην προσφορά και έχουν χάσει θα αποζημιωθούν.

Η αποζημίωση που θα εξασφαλίσουν οι παίχτες θα ισούται με την αξία του παρολί, έως ένα προκαθορισμένο όριο. Επιπλέον, θα έχει τη μορφή πριμ, γεγονός που σημαίνει ότι θα είναι διαθέσιμη για την τοποθέτηση στοιχημάτων χωρίς ρίσκο, αλλά όχι για ανάληψη, τουλάχιστον έως ότου καλυφθούν οι απαιτήσεις τζιραρίσματος της Goalbet.

Τέλος να σημειώσουμε πως η Goalbet σήμερα για την προσφορά της 0% γκανιότας επέλεξε τον αγώνα Τορίνο-Μίλαν του ιταλικού πρωταθλήματος. Όλες τις προσφορές της Goalbet μπορούν να τις επωφεληθούν και οι Έλληνες φίλοι του στοιχήματος καθώς ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία