Ευκαιρία για παρολί μειωμένου ρίσκου στην ιστοσελίδα στοιχημάτων Goalbet

Η Goalbet, που ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος, προσφέρει σήμερα στα μέλη της άφθονες ευκαιρίες στοιχηματισμού στο ποδόσφαιρο, χάρη και στη διεξαγωγή των αγώνων του Europa League, και οι παίχτες μπορούν να συνδυάσουν τις προβλέψεις τους με ένα παρολί, προκειμένου να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη, εφόσον βέβαια είναι διατεθειμένοι να αντιμετωπίσουν αυξημένο ρίσκο. Χάρη σε μια προσφορά της Goalbet, όμως, ακόμη και τα παρολί μπορούν να συνοδευτούν από μειωμένο ρίσκο, αρκεί να καλύπτουν κάποιες προϋποθέσεις και να χάσουν υπό όρους.

Η νέα προσφορά της Goalbet ισχύει αποκλειστικά για επιλεγμένα παρολί που θα τοποθετηθούν στους αγώνες του Europa League και μπορεί να αποζημιώσει τα χαμένα στοιχήματα με ένα πριμ 100%, έως ένα προκαθορισμένο όριο.

 

Οι λεπτομέρειες της προσφοράς

Αρχικά, οι παίχτες που θέλουν να εκμεταλλευτούν την προσφορά θα πρεπιε να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στους σημερινούς αγώνες του Europa League. Θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα παρολί που να περιλαμβάνει προβλέψεις σε τουλάχιστον 4 αγώνες του Europa League και αποκλειστικά στην αγορά του 1Χ2 (εξαιρούνται οι αγώνες με 0% γκανιότα, που για σήμερα είναι ο Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Άρσεναλ). Επιπλέον, τα παρολί αυτά θα πρέπει να τοποθετηθούν πριν την έναρξη κάθε αγώνα. Όσοι τοποθετήσουν ένα τέτοιο παρολί θα εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στην προσφορά, εφόσον ενημερώσουν την Goalbet, στέλνοντας το ID του δελτίου τους.

Τέλος, βασική προϋπόθεση είναι το παρολί να χάσει, εξαιτίας ενός και μόνο σημείου. Σε αυτή την περίπτωση, οι παίχτες θα δικαιούνται την αποζημίωση που μοιράζει η ιστοσελίδα στοιχήματος Goalbet.

Η αποζημίωση της προσφοράς θα πιστωθεί στους λογαριασμούς όσων έχουν καλύψει στο έπακρο τις παραπάνω προϋποθέσεις και θα έχει τη μορφή πριμ (επομένως δε θα είναι διαθέσιμη για ανάληψη, παρά μόνον αφότου τζιραριστεί η αξία της, σύμφωνα με τις προϋποθέσεις της Goalbet). Τέλος, θα έχει αξία ίση με το 100% του χαμένου στοιχήματος, έως ένα προκαθορισμένο όριο.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία