Δύο προσφορές στο μπάσκετ από την Sportingbet

Mε τους σημαντικότερους ποδοσφαιρικούς αγώνες της εβδομάδας να βρίσκονται πίσω μας, η εταιρία στοιχημάτων Sportingbet στρέφει σήμερα το βλέμμα της στα παρκέ του μπάσκετ και σε δύο αγώνες των πλέι-οφ της Α1 που υπόσχονται μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη σε όσους στοιχηματίσουν και προχωρήσουν σε σχετικές προβλέψεις. Πρόκειται για τους αγώνες ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ και ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Άρη.

 

Οι δύο αυτοί αγώνες, μάλιστα, συνοδεύονται και από μία προσφορά στην ιστοσελίδα της Sportingbet. Αναλυτικότερα, όσοι στοιχηματίσουν στο Ολυμπιακός-ΑΕΚ μπορούν να εξασφαλίσουν ένα μπόνους 5% επί των κερδών τους, ενώ όσοι στοιχηματίσουν στο Παναθηναϊκός-Άρης μπορούν να διεκδικήσουν επιστροφή των χαμένων τους χρημάτων, έως και το ποσό των 100 ευρώ.

 

Όσοι, λοιπόν, στοιχηματίσουν στο Ολυμπιακός-ΑΕΚ θα προσθέσουν ένα bonus 5% στα κέρδη κάθε νικητήριου στοιχήματος που θα τοποθετήσουν πριν την έναρξη του αγώνα, σε οποιαδήποτε από τις διαθέσιμες στοιχηματικές αγορές. Το μπόνους μπορούν να διεκδικήσουν και όσοι τοποθετήσουν παρολί, αρκεί να συμπεριλάβουν μόνον αγώνες που διευθετούνται σήμερα.

 

Από την άλλη, όσοι στοιχηματίσουν στο Παναθηναϊκός-Άρης θα μπορούν να διεκδικήσουν επιστροφή των χαμένων τους χρημάτων, στην περίπτωση που προβλέψουν λάθος. Η συγκεκριμένη προσφορά ισχύει μόνον για όσα στοιχήματα τοποθετηθούν πριν την έναρξη του αγώνα, στις επιλεγμένες αγορές: χάντικαπ πρώτης περιόδου, χάντικαπ ημιχρόνου και χάντικαπ αγώνα. Τέλος, για να προχωρήσει η Sportingbet στην επιστροφή των χαμένων χρημάτων, θα πρέπει να επαληθευθεί το σενάριο που θέλει τον Ραντούλιτσα να πετυχαίνει τουλάχιστον 15 πόντους.

 

Τα χρήματα που θα εξασφαλίσουν οι παίχτες από το μπόνους ή την επιστροφή θα πιστωθούν στους λογαριασμούς τους την επόμενη εργάσιμη ημέρα, με τη μορφή bonus. Αυτό σημαίνει πως δε θα είναι διαθέσιμα προς ανάληψη, παρά μόνον αφότου τζιραριστεί η αξία τους επί τρεις φορές, σε στοιχήματα με απόδοση 1.50 και άνω.

 

Η Sportingbet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος και θεωρείται μάλιστα και από τις γνωστές του χώρου μιας και λειτουργεί σε άλλες 200 χώρες.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία