Προσφορές στο ποδόσφαιρο από την Sportingbet

Το σημερινό πλούσιο πρόγραμμα αγώνων ποδοσφαίρου θα προσφέρει πολλές ευκαιρίες στοιχηματισμού και διεκδίκησης κερδών στα μέλη της Sportingbet. Οι εθνικές ομάδες της Ευρώπης, άλλωστε, αναμετρώνται για μια θέση στο επόμενο Μουντιάλ και η ιστοσελίδα του στοιχήματος έχει φροντίσει να καλύψει κάθε αγώνα, με ένα πλήθος στοιχηματικών αγορών. Παράλληλα, οι υπεύθυνοι φρόντισαν να ανακοινώσουν και δύο προσφορές, για όσους στοιχηματίσουν σε επιλεγμένους αγώνες των προκριματικών.

 

Ο πρώτος από αυτούς τους αγώνες είναι αυτός ανάμεσα σε Γιβραλτάρ και Ελλάδα. Στον συγκεκριμένο αγώνα, η Sportingbet υπόσχεται να προσθέσει ένα μπόνους 5% στα κέρδη κάθε νικητήριου στοιχήματος. Για να συμμετάσχουν στην προσφορά, οι παίχτες μπορούν να επιλέξουν οποιαδήποτε στοιχηματική αγορά, αρκεί να κλείνει πριν την έναρξη του αγώνα. Επιπλέον, μπορούν να τοποθετήσουν και παρολί και να αυξήσουν τα συνολικά κέρδη του δελτίου τους, αρκεί να συμπεριλάβουν αποκλειστικά αγώνες που διευθετούνται σήμερα.

 

Ο δεύτερος αγώνας είναι αυτός ανάμεσα σε Κύπρο και Βέλγιο, στον οποίο η Sportingbet υπόσχεται επιστροφή χαμένων χρημάτων, έως και το ποσό των 100 ευρώ. Η επιστροφή θα πραγματοποιηθεί, εφόσον επαληθευθεί το σενάριο της Sportingbet που θέλει να σημειώνονται τουλάχιστον τέσσερα γκολ στον αγώνα και τα χρήματα θα δικαιούνται όσοι τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα, στις εξής αγορές: ακριβές σκορ, νικητής αγώνα και over/under, σκορ πρώτου ημιχρόνου, σκορ δεύτερου ημιχρόνου και λεπτό πρώτου γκολ.

 

Όσοι παίχτες, τέλος, εκμεταλλευτούν τις προσφορές της Sportingbet και εξασφαλίσουν χρήματα (μπόνους ή επιστροφή) θα κάνουν υπομονή έως την επόμενη εργάσιμη ημέρα, προκειμένου να πιστωθούν στους λογαριασμούς τους. Τα χρήματα αυτά, όμως, δε θα είναι διαθέσιμα προς ανάληψη, παρά μόνον αφότου ολοκληρωθεί η διαδικασία τζιραρίσματος της αξίας τους επί τρεις φορές, σε στοιχήματα με απόδοση 1.50 και άνω.

Χτες είχαμε τους αγώνες Κροατία-Τουρκία και Ισπανία-Λιχτενστάιν στα πλαίσια του Μουντιάλ και η ιστοσελίδα Sportingbet ανακοίνωσε διπλή προσφορά.

Η Sportingbet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας,ιδρύθηκε το 1998 και διατίθεται σε 23 διαφορετικές γλώσσες.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία