Δύο προσφορές στο ποδόσφαιρο από την Sportingbet

Η σημερινή ημέρα επιφυλάσσει δύο προσφορές για τους λάτρεις του ποδοσφαίρου που σκοπεύουν να στοιχηματίσουν στην Sportingbet. Η ιστοσελίδα του στοιχήματος ανακοίνωσε ότι θα προσφέρει ένα bonus στα κέρδη των μελών της που θα προβλέψουν σωστά και μια επιστροφή χρημάτων στα μέλη της που θα προβλέψουν λάθος.

 

Βέβαια, οι δύο παραπάνω προσφορές δεν αφορούν σε όλα τα μέλη της Sportingbet, αλλά σε εκείνα που θα επιλέξουν να στοιχηματίσουν στους δύο αγώνες που αποτελούν κομμάτι των προσφορών. Οι αγώνες αυτοί διεξάγονται στο πλαίσιο της ελληνικής Σούπερ Λίγκας και της αγγλικής Premier League και είναι οι εξής: Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ και Λέστερ-Τσέλσι.

 

Όσοι, λοιπόν, στοιχηματίσουν στον ελληνικό αγώνα θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν επιστροφή των χρημάτων που ενδεχομένως χάσουν, έως και το ποσό των 100 ευρώ. Για να δικαιούνται επιστροφή, θα πρέπει πρώτα απ’ όλα να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα (ξεκινά στις 19:30), επιλέγοντας συγκεκριμένες αγορές. Οι αγορές που συμμετέχουν στην προσφορά είναι οι εξής: ακριβές σκορ, νικητής αγώνα και over/under, σκορ πρώτου ημιχρόνου, σκορ δεύτερου ημιχρόνου και λεπτό πρώτου γκολ.

 

Για να προχωρήσει στην επιστροφή των χαμένων χρημάτων η Sportingbet, όμως, θα πρέπει να καλυφθεί μια ακόμη προϋπόθεση: να επαληθευθεί το σενάριο που θέλει τον Αθανασιάδη του ΠΑΟΚ να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια του αγώνα.

 

Όσοι, από την άλλη, στοιχηματίσουν στον αγγλικό αγώνα ανάμεσα σε Λέστερ και Τσέλσι, θα διεκδικήσουν ένα μπόνους 5%, το οποίο θα προσθέσουν στα κέρδη τους. Για να δικαιούνται το στοιχημαικό bonus, δεν έχουν παρά να τοποθετήσουν τουλάχιστον ένα νικητήριο στοίχημα σε οποιαδήποτε από τις αγορές του αγώνα που κλείνουν πριν την έναρξή του. Μπορούν να τοποθετήσουν, μάλιστα, είτε μονά στοιχήματα είτε παρολί – αρκεί στη δεύτερη περίπτωση όλοι οι αγώνες να διευθετούνται σήμερα.

Η Sportingbet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδας και καλύπτει στοιχηματικά αθλήματα και πρωταθλήματα από όλο τον κόσμο.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία