Παρολί μειωμένου ρίσκου στη Serie Α υπόσχεται η στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet

Σήμερα και αύριο, η αγωνιστική δράση στο ιταλικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου υπόσχεται να προσφέρει αρκετές ευκαιρίες στοιχηματισμού, τις οποίες προσφέρουν οι εταιρίες στοιχημάτων και που μπορούν να εκμεταλλευτούν στο έπακρο οι παίκτες του στοιχήματος, τοποθετώντας μονά ή παρολί στοιχήματα σε κορυφαίους αγώνες. Όσοι επιλέξουν να συνδυάσουν τις προβλέψεις τους σε παρολί, μάλιστα, θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν κέρδη με μειωμένο ρίσκο, χάρη σε μία σημερινή προσφορά.

Η νέα προσφορά της νόμιμης ιστοσελίδας στοιχήματος Goalbet υπόσχεται να αποζημιώσει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί στους αγώνες της Serie A και χάσουν, εξαιτίας ενός αγώνα που θα λήξει με λευκή ισοπαλία. Έτσι, το ρίσκο μειώνεται και τα παρολί αποκτούν μεγαλύτερη αξία.

 

Ο τρόπος συμμετοχής στην προσφορά

Για να μπορέσουν να συμμετάσχουν στη σημερινή προσφορά της Goalbet, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν αρχικά τα κατάλληλα παρολί. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα παρολί που να περιλαμβάνει τρεις αγώνες της Serie A (από τις 28 και 29 Ιουλίου). Το παρολί αυτό μπορεί να έχει οποιαδήποτε αξία, αλλά είναι απαραίτητο να αποτελείται αποκλειστικά από προβλέψεις που θα τοποθετηθούν στο pre-game κάθε αγώνα. Επιπλέον, κάθε πρόβλεψη θα πρέπει να αφορά στην αγορά του 1Χ2 (εξαιρείται ο αγώνας Ίντερ-Νάπολι που προσφέρεται με 0% γκανιότα για σήμερα).

Όσοι τοποθετήσουν τα παραπάνω παρολί, τέλος, θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στην προσφορά, στέλνοντας ένα μήνυμα στην Goalbet και αναφέροντας το ID του δελτίου τους.

 

Τα παρολί που θα δικαιούνται αποζημίωση

Όσοι καλύψουν τις προϋποθέσεις της προσφοράς θα πρέπει να περιμένουν να διευθετηθούν τα στοιχήματά τους. Και, στην περίπτωση που χάσουν και ένας από τους αγώνες που έχουν επιλέξει λήξει με σκορ 0-0, τότε θα δικαιούνται την αποζημίωση.

Η αποζημίωση, τέλος, θα έχει τη μορφή πριμ και η αξία του θα είναι ίση με του χαμένου παρολί, έως ένα προκαθορισμένο όριο. Και οι παίχτες που θα αποκτήσουν το πριμ θα πρέπει να καλύψουν τις απαιτήσεις τζιραρίσματος της Goalbet, προκειμένου να το απελευθερώσουν προς ανάληψη.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία