Εταιρία στοιχήματος Goalbet: Μειωμένο ρίσκο στον ημιτελικό του ολλανδικού Κυπέλλου

H σημερινή ημέρα περιλαμβάνει αρκετές αναμετρήσεις Κυπέλλου ανά την Ευρώπη και μία από αυτές διεξάγεται στην Ολλανδία. Πρόκειται για τον ημιτελικό ανάμεσα σε Βίλεμ ΙΙ και Αλκμάαρ, ο οποίος υπόσχεται, μάλιστα, να αποφέρει κέρδη με μειωμένο ρίσκο, χάρη στην σημερινή προσφορά της εταιρίας στοιχήματος Goalbet.

Η σημερινή προσφορά της Goalbet αφορά στα παρολί που θα τοποθετήσουν τα μέλη της, συμπεριλαμβάνοντας τον ημιτελικό του ολλανδικού Κυπέλλου. Οι παίχτες αυτοί θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν μια αποζημίωση, αν χάσουν και επαληθευθεί η πρόβλεψη της Goalbet για τον αγώνα.

 

Οι όροι συμμετοχής στην προσφορά

Η πρόβλεψη της Goalbet αναφέρει ότι το πρώτο γκολ στην αναμέτρηση της Βίλεμ ΙΙ με την Αλκμάαρ θα σημειωθεί είτε από τον Ισάκ είτε από τον Ιντρίσι. Αν επαληθευθεί, τότε και μόνο θα ενεργοποιήσει πλήρως η Goalbet την προσφορά της. Και εφόσον ενεργοποιηθεί η προσφορά, οι παίχτες που θα έχουν τοποθετήσει τα κατάλληλα παρολί και έχουν χάσει θα δικαιούνται αποζημίωση για τα χαμένα τους χρήματα.

Για να μπορέσουν να συμμετάσχουν στην προσφορά, από την άλλη, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί. Τα παρολί αυτά μπορούν να αποτελούνται από οποιονδήποτε αριθμό σημείων, αρκεί να περιλαμβάνουν τον αγώνα ανάμεσα σε Βίλεμ ΙΙ και Αλκμάαρ, ενώ ταυτόχρονα θα πρέπει να αποτελούνται από προβλέψεις μόνο στην αγορά του 1Χ2.

Τέλος, όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί θα πρέπει να στείλουν το ID του δελτίου τους στην Goalbet, προκειμένου να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους.

 

Η αποζημίωση για τα χαμένα στοιχήματα

Εφόσον καλυφθούν όλες οι προϋποθέσεις που έχει θέσει η Goalbet, οι παίχτες που θα έχουν τοποθετήσει τα κατάλληλα παρολί και έχουν χάσει θα δικαιούνται μια αποζημίωση. Η αποζημίωση αυτή θα ισούται με το 100% του χαμένου ποσού, έως ένα προκαθορισμένο όριο, και θα έχει τη μορφή πριμ. Τα χρήματα θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την τοποθέτηση στοιχημάτων χωρίς ρίσκο, αλλά και για ανάληψη, εφόσον πρώτα καλυφθούν οι απαιτήσεις τζιραρίσματος της Goalbet.

Να θυμίσουμε πως η Goalbet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας και για σήμερα προσφέρει τον αγώνα Βαλένθια-Μπέτις για το ισπανικό Copa del Rey με 0% γκανιότα στα μέλη της.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία