Δύο προσφορές για το Champions League από την Sportingbet και σήμερα

Το σημερινό αγωνιστικό πρόγραμμα στο ποδόσφαιρο παρουσιάζει έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον, αφού σημαίνει την επιστροφή του Champions League και κάποιους αγώνες που είναι ιδανικοί για την διεκδίκηση κερδών, αλλά και την εκμετάλλευση σχετικών προσφορών. Στην ιστοσελίδα στοιχήματος Sportingbet, για παράδειγμα, μπορούν να εκμεταλλευτούν σχετικές προσφορές όσοι παίχτες στοιχηματίσουν στο Μπενφίκα-Νάπολι και στο Μπάγερν-Ατλέτικο.

 

Στον πρώτο αγώνα, για παράδειγμα, η Sportingbet υπόσχεται μια επιστροφή χαμένων χρημάτων. Το ποσό της επιστροφής μπορεί να αγγίξει τα 100 ευρώ και θα δοθεί στους παίχτες που θα προβλέψουν λάθος, εφόσον επαληθευθεί το σενάριο που θέλει τον Μήτρογλου να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα. Σε αυτή την περίπτωση, επιστροφή θα δικαιούνται όσοι τοποθέτησαν τις λανθασμένες προβλέψεις τους πριν την έναρξη του αγώνα, σε μία από τις παρακάτω αγορές: το ακριβές σκορ, το νικητής αγώνα και over/under, το σκορ πρώτου ημιχρόνου, το σκορ δεύτερου ημιχρόνου και το λεπτό πρώτου γκολ.

 

Αντίστοιχα, στον δεύτερο αγώνα, οι παίχτες θα μπορούν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, χάρη στο μπόνους που υπόσχεται η Sportingbet. Το bonus έχει ύψος 5% και θα προστεθεί στα κέρδη κάθε νικητήριου στοιχήματος που θα τοποθετηθεί στο Μπάγερν-Ατλέτικο. Ωστόσο, στην προσφορά συμμετέχουν μόνον όσες αγορές κλείνουν πριν την έναρξη του αγώνα. Επιπλέον, συμμετέχουν και τα παρολί, αρκεί να αποτελούνται μόνο από στοιχήματα σε αγώνες που διευθετούνται σήμερα.

 

Όσοι, τέλος, εκμεταλλευτούν τις δύο προσφορές της Sportingbet και εξασφαλίσουν χρήματα (bonus ή επιστροφή) θα κάνουν υπομονή έως την επόμενη εργάσιμη ημέρα, προκειμένου να μεταφερθούν στους λογαριασμούς τους. Τα χρήματα, τέλος, θα έχουν τη μορφή μπόνους, γεγονός που σημαίνει πως δε θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη. Για να απελευθερωθούν, απαιτείται το τζιράρισμα της αξίας τους επί τρεις φορές, σε στοιχήματα με απόδοση 1.50 και άνω.

 

Όσοι Έλληνες επιθυμούν να στοιχηματίσουν στο Champions League μέσω της Sportingbet μπορούν να επωφεληθούν τις προσφορές αυτές μιας και η εταιρία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία