Εταιρία στοιχημάτων Goalbet: Μειωμένο ρίσκο στα παρολί του Σαββατοκύριακου

Ήδη από σήμερα, κορυφαία πρωταθλήματα ποδοσφαίρου της Ευρώπης επανέρχονται στο αγωνιστικό πρόγραμμα και υπόσχονται θέαμα, συγκινήσεις και στοιχηματικές ευκαιρίες στους παίχτες του στοιχήματος. Παράλληλα, η κινητικότητα του Σαββατοκύριακου έχει εμπνεύσει κάποιες εταιρίες στοιχημάτων να ανακοινώσουν νέες προσφορές.

Μια τέτοια προσφορά θα μπορέσουν να εκμεταλλευτούν και τα μέλη της εταιρίας στοιχημάτων Goalbet. Η Goalbet υπόσχεται να μειώσει το ρίσκο επιλεγμένων παρολί που θα τοποθετηθούν σήμερα ή το Σαββατοκύριακο, αφού αν χάσουν για μία μόνο λάθος πρόβλεψη θα αποφέρουν μια αποζημίωση στους παίχτες.

 

Τι περιλαμβάνει η νέα προσφορά της Goalbet;

Για να μπορέσουν να εκμεταλλευτούν τη νέα προσφορά της στοιχηματικής ιστοσελίδας Goalbet, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν αρχικά τα κατάλληλα παρολί. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα παρολί που να περιλαμβάνει τουλάχιστον τέσσερις αγώνες, από το γαλλικό ή το αγγλικό πρωτάθλημα. Κάθε πρόβλεψη μπορεί να συνοδεύεται από οποιαδήποτε απόδοση, αλλά θα πρέπει να αφορά στην αγορά του 1Χ2 και να τοποθετηθεί πριν την έναρξη του αγώνα.

Το επόμενο βήμα για να εξασφαλίσουν οι παίχτες τη συμμετοχή τους στην προσφορά είναι να επικοινωνήσουν με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Goalbet και να στείλουν το ID του δελτίου τους.

Με αυτόν τον τρόπο, τα παρολί που θα έχουν τοποθετήσει οι παίχτες θα συνοδεύονται από μειωμένο ρίσκο. Εξάλλου, αν μία από τις προβλέψεις του παρολί είναι λανθασμένη, τότε οι παίχτες θα δικαιούνται μια αποζημίωση. Η αποζημίωση θα έχει ύψος 100% επί του χαμένου ποσού, έως ένα καθορισμένο όριο, και θα μεταφερθεί στους λογαριασμούς των δικαιούχων με τη μορφή πριμ. Αυτό σημαίνει ότι τα χρήματα θα είναι διαθέσιμα για την τοποθέτηση στοιχημάτων χωρίς ρίσκο, αλλά και για ανάληψη, εφόσον πρώτα καλυφθούν οι απαιτήσεις τζιραρίσματος της Goalbet.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία