Προσφορά σε Ligue 1 και Euroleague από την Sportingbet

Η στοιχηματική εταιρία Sportingbet ανακοινώνει σχεδόν καθημερινά προσφορές, ειδικά για όσα μέλη της στοιχηματίζουν σε κορυφαίους αγώνες ποδοσφαίρου. Σήμερα, όμως, η διπλή προσφορά που έχει ανακοινώσει επεκτείνεται και στα παρκέ του μπάσκετ, πέρα από τα γήπεδα ποδοσφαίρου. Πρόκειται για μια διπλή προσφορά που υπόσχεται επιστροφή χαμένων χρημάτων στο ποδόσφαιρο και επιπλέον κέρδη στο μπάσκετ.

 

Όσοι επιθυμούν να διεκδικήσουν την επιστροφή των χαμένων τους χρημάτων θα πρέπει αρχικά να στοιχηματίσουν στον αποψινό αγώνα της Ligue 1 ανάμεσα σε Λιλ και Σεντ Ετιέν. Όσοι στοιχηματίσουν σε αυτόν, θα εξασφαλίσουν επιστροφή έως και 100 ευρώ, αρκεί να επαληθευθεί το σενάριο που θέλει να καταλογίζεται τουλάχιστον ένα πέναλτι ή μια κόκκινη κάρτα. Σε αυτή την περίπτωση, θα εισπράξουν επιστροφή των χαμένων τους χρημάτων όσοι έχουν τοποθετήσει τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα, σε μία από τις επιλεγμένες αγορές – το ακριβές σκορ, το νικητής αγώνα και over/under, το σκορ πρώτου ημιχρόνου, το σκορ δεύτερου ημιχρόνου ή το λεπτό πρώτου γκολ.

 

Από την άλλη, όσοι θέλουν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, δεν έχουν παρά να στοιχηματίσουν στον αγώνα μπάσκετ της Euroleague ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Εφές Αναντολού. Οι παίχτες αυτοί θα μπορούν να προσθέσουν ένα bonus 5% σε κάθε νικητήριο στοίχημα που θα τοποθετήσουν στον αγώνα, πριν την έναρξή του. Στην προσφορά, μάλιστα, συμμετέχουν όλες οι διαθέσιμες στοιχηματικές αγορές που κλείνουν πριν το τζάμπολ. Παράλληλα, οι παίχτες μπορούν να τοποθετήσουν και παρολί, ώστε να αυξήσουν τα συνολικά κέρδη του δελτίου τους. Σε αυτή την περίπτωση, όμως, θα πρέπει να συμπεριλάβουν αποκλειστικά αγώνες που διευθετούνται σήμερα.

 

Τα χρήματα των δύο προφορών, τέλος, θα μεταφερθούν στους λογαριασμούς των παιχτών την επόμενη εργάσιμη ημέρα και θα έχουν τη μορφή μπόνους. Με άλλα λόγια, δε θα είναι διαθέσιμα προς ανάληψη, παρά μόνον αφότου ολοκληρωθεί το τζιράρισμα της αξίας τους επί τρεις φορές, σε στοιχήματα με απόδοση 1.50 και άνω.

Και χτες η Sportingbet ανακοίνωσε διπλή προσφορά μία ξανά για την Euroleague και μία για το Copa del Rey.

Η Sportingbet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδος και ένα πράγμα που την κάνει να ξεχωρίζει ανάμεσα στις υπόλοιπες είναι οι υπηρεσίες που προσφέρει στα μέλη της.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία