Δωρεάν στοίχημα για το Copa America από τη Unibet

H  εταιρία στοιχήματος Unibet υποδέχεται την έναρξη του Copa America με μια νέα προσφορά, η οποία θα επιτρέψει στα μέλη της να στοιχηματίσουν στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης χωρίς ρίσκο. Το ρίσκο που συνοδεύει, άλλωστε, κάθε στοίχημα που τοποθετείται σε οποιονδήποτε αγώνα δεν ισχύει στην περίπτωση των δωρεάν στοιχημάτων - και αυτό ακριβώς προσφέρει η Unibet.

 

Αναλυτικότερα, η ιστοσελίδα του online στοιχήματος χαρίζει ένα δωρεάν στοίχημα αξίας 50 ευρώ, το οποίο μπορεί να τοποθετηθεί στον τελικό του Copa America, σε όσα μέλη της στοιχηματίσουν στους αγώνες που θα οδηγήσουν σε αυτόν. Με τον τρόπο αυτό, θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη χωρίς ρίσκο.

 

Για να είναι σε θέση κάποιος παίχτης να διεκδικήσει το δωρεάν στοίχημα των 50 ευρώ που υπόσχεται η Unibet, θα πρέπει να δηλώσει συμμετοχή και να στοιχηματίσει σε τουλάχιστον πέντε διαφορετικούς αγώνες του Copa America, έως και στις 30 Ιουνίου. Στους αγώνες αυτούς μπορεί να επιλέξει οποιαδήποτε στοιχηματική αγορά, αρκεί το στοίχημά του να έχει αξία 10 ευρώ και άνω και η απόδοση του σημείου που έχει επιλέξει να είναι τουλάχιστον 1.40. Από τη στιγμή, λοιπόν, που θα τοποθετήσει πέντε στοιχήματα, αξίας 10 ευρώ το καθένα, σε πέντε διαφορετικούς αγώνες του Copa America, θα κερδίσει το δωρεάν στοίχημα.

 

Το στοίχημα αυτό θα φανεί στον λογαριασμό του από την πρώτη Ιουλίου και θα είναι διαθέσιμο έως και στις 4 Ιουλίου. Αυτό που θα πρέπει να κάνει στο εξής είναι να τοποθετήσει ένα στοίχημα, αξίας 50 ευρώ, σε οποιαδήποτε από τις αγορές που κλείνουν πριν την έναρξη του τελικού, με πραγματικά χρήματα από τον λογαριασμό του. Αν, λοιπόν, αυτό το στοίχημα χάσει, τα χρήματα που ξόδεψε θα επιστραφούν στον λογαριασμό του (ακόμη κι αν στοιχηματίσουν περισσότερα, από 50 ευρώ, η Unibet θα τους επιστρέψει μόνο τα 50 ευρώ).

 

Όσοι λάβουν τα χρήματα της επιστροφής, τέλος, θα είναι αναγκασμένοι να προχωρήσουν σε τζιράρισμα της αξίας τους επί μία φορά, στα στοιχήματα που προσφέρει στην ιστοσελίδα της η Unibet. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, τα χρήματα αυτά θα αποτελούν το αποτέλεσμα του στοιχήματος χωρίς ρίσκο που τους χάρισε η Unibet.

Η Unibet ανήκει στις εταιρίες στοιχημάτων που προσφέρουν στοιχήματα σε πολλά αθλήματα όπως ποδόσφαιρο,μπάσκετ,ποδηλασία,ράγκμπι,γκολφ και άλλα!

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Unibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Unibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία