Μειώνει το ρίσκο στοιχηματισμού στο ποδόσφαιρο η Bet365

Η εταιρία στοιχημάτων Bet365 διατηρεί μια προσφορά που υπόσχεται να μειώσει το ρίσκο στοιχηματισμού σε καθημερινή βάση και τα μέλη της μπορούν να την εκμεταλλευτούν και σήμερα, προκειμένου να διεκδικήσουν κέρδη από τις προβλέψεις τους, ρισκάροντας λιγότερο. Πρόκειται για μια προσφορά που υπόσχεται να αποζημιώσει όσους στοιχηματίσουν σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου και χάσουν, εξαιτίας του ότι το σκορ έμεινε στο 0-0.

Η συγκεκριμένη προσφορά ισχύει και σήμερα και οι παίχτες μπορούν να την εκμεταλλευτούν, στοιχηματίζοντας σε οποιονδήποτε αγώνα. Ωστόσο, θα πρέπει να τοποθετήσουν συγκεκριμένα στοιχήματα, καλύπτοντας τις προϋποθέσεις της προσφοράς.

 

Ποια στοιχήματα συμμετέχουν στην προσφορά;

Στη σημερινή προσφορά της Bet365 συμμετέχουν αποκλειστικά τα μονά στοιχήματα που θα τοποθετηθούν σε αγώνες ποδοσφαίρου πριν την έναρξή τους. Οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν σε οποιονδήποτε από τους αγώνες του σημερινού προγράμματος και να εκμεταλλευτούν την προσφορά, ωστόσο, θα πρέπει να στοιχηματίσουν σε επιλεγμένες αγορές. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να τοποθετήσουν τις προβλέψεις τους στις αγορές του ημίχρονου/τελικού, του ακριβούς σκορ και του scorecast.

Εφόσον τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και χάσουν, επειδή ο αγώνας θα έχει λήξει με 0-0, τότε θα δικαιούνται την αποζημίωση που υπόσχεται η προσφορά.

 

Η αποζημίωση της Bet365

Σύμφωνα με τους όρους της προσφοράς, όσοι παίχτες τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα σε αγώνα ποδοσφαίρου που θα λήξει τελικά με λευκή ισοπαλία θα δικαιούνται την αποζημίωσή τους. Η αποζημίωση θα τους επιστρέψει ουσιαστικά το ποσό που στοιχημάτισαν και έχασαν, προκειμένου να το χρησιμοποιήσουν ξανά για να διεκδικήσουν κέρδη.

Με άλλα λόγια, πρόκειται για μια δεύτερη ευκαιρία στοιχηματισμού που μπορούν να εξασφαλίσουν όσοι εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά της Bet365, η οποία και ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Bet365 και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία