Ανταμοιβή για τα παρολί από την Intertops

Ένα παρολί στοίχημα συνοδεύεται πάντοτε από μεγαλύτερο ρίσκο, σε σχέση με ένα μονό αποδεκτό. Εξάλλου, σε ένα παρολί, οι παίχτες συνδυάζουν περισσότερες από μία επιλογές και πρέπει να δουν περισσότερους αγώνες να καταλήγουν όπως ακριβώς προέβλεψαν. Βέβαια, ως ανταμοιβή για το ρίσκο που παίρνουν, όσοι σχηματίζουν ένα παρολί διεκδικούν και πολλαπλάσια κέρδη – επομένως πολύ συχνά το ρίσκο αξίζει.

 

Επιπλέον, πολλές εταιρίες στοιχημάτων ανακοινώνουν προσφορές που καθιστούν ακόμη πιο συμφέροντα τα παρολί. Κάποιες, για παράδειγμα, υπόσχονται επιστροφή χαμένων χρημάτων και κάποιες άλλες ακόμη περισσότερα κέρδη, μέσω μικρών bonus. Η νέα προσφορά της Intertops, όμως, διαφέρει από τις παραπάνω, καθώς ανταμείβει τους παίχτες που σχηματίζουν τα μεγαλύτερα παρολί με ένα χρηματικό έπαθλο 500 ευρώ!

 

Αναλυτικότερα, κάθε μήνα η Intertops θα ανταμείβει τον παίχτη που έχει τοποθετήσει το παρολί με τη μεγαλύτερη συνολική απόδοση με το χρηματικό έπαθλο των 500 ευρώ. Στην ιστοσελίδα στοιχήματος θα υπάρχει ένας πίνακας βαθμολογίας και αυτός θα κρίνει τον νικητή.

 

Για να δικαιούνται συμμετοχή στην προσφορά, όμως, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τουλάχιστον ένα παρολί με αρκετά υψηλές αποδόσεις. Το πόσα σημεία θα περιέχει το παρολί, η αξία του, αλλά και τα αθλήματα ή οι αγορές που περιέχει δεν έχουν καμία απολύτως σημασία. Εφόσον συνοδεύεται από υψηλή απόδοση και έχει κερδίσει θα εξασφαλίσει στον παίχτη μια θέση στη βαθμολογία.

 

Στο τέλος κάθε μήνα, λοιπόν, ο παίχτης με την υψηλότερη συνολικά απόδοση θα κερδίζει το ποσό των 500 ευρώ. Στην περίπτωση, όμως, που δύο ή περισσότεροι παίχτες ισοβαθμούν, θα μοιράζονται το ποσό. Σε κάθε περίπτωση, όμως, θα έχει τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμο προς ανάληψη, προστιθέμενο στα κέρδη που έχει ήδη αποφέρει το κερδισμένο παρολί υψηλής απόδοσης.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Intertops και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Intertops ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία