Με εορταστικό πριμ ανταμείβει τα στοιχήματα η στοιχηματική ιστοσελίδα Interwetten

Με αφορμή το γεγονός ότι βρισκόμαστε εν μέσω της εορταστικής περιόδου, αλλά η αγωνιστική δράση δε σταματά, η στοιχηματική ιστοσελίδα Interwetten ανακοίνωσε μια νέα προσφορά, δίνοντας στα μέλη της την ευκαιρία να αυξήσουν την αξία των στοιχημάτων τους, μέσω μιας γενναιόδωρης και άκρως εορταστικής ανταμοιβής! Η νέα προσφορά της Interwetten ανταμείβει όσους τοποθετήσουν αρκετά στοιχήματα στα αθλητικά γεγονότα των επόμενων ημερών με ένα πριμ.

Η νέα προσφορά ισχύει έως την 1η Ιανουαρίου 2018 και μπορεί να αποφέρει στους παίχτες ένα από τα τρία διαφορετικά πριμ. Με άλλα λόγια, όσο περισσότερα στοιχήματα τοποθετήσει κάποιος παίχτης τις επόμενες ημέρες τόσο μεγαλύτερο πριμ θα εξασφαλίσει.

 

Ο τρόπος διεκδίκησης του εορταστικού πριμ

Για να μπορέσουν να συμμετάσχουν στη νέα προσφορά της εταιρίας στοιχήματος Interwetten, οι παίχτες θα πρέπει αρχικά να δηλώσουν συμμετοχή. Έπειτα, το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στα αθλήματα και στους αγώνες που τους ενδιαφέρουν – οι επιλογές είναι πάρα πολλές.

Με αυτά τους τα στοιχήματα θα έρθουν πιο κοντά στην εξασφάλιση του πριμ. Εξάλλου, όσο περισσότερα χρήματα στοιχηματίσουν τόσο μεγαλύτερο πριμ θα εξασφαλίσουν. Για να μπορέσουν να κερδίσουν το πρώτο και χαμηλότερο πριμ, για παράδειγμα, θα πρέπει να τοποθετήσουν στοιχήματα συνολικής αξίας 200 ευρώ. Αντίστοιχα, θα εισπράξουν μεγαλύτερα πριμ, αν στοιχηματίσουν 500 ή 1.000 ευρώ. Για να τα καταφέρουν, μάλιστα, μπορούν να τοποθετήσουν οποιοδήποτε στοίχημα σε οποιοδήποτε σημείο, ενώ δεν έχει καμία απολύτως σημασία το αν θα κερδίσουν ή θα χάσουν.

Κάθε πριμ, τέλος, θα έχει συγκεκριμένη αξία, ανάλογα με το ποσό που έχουν στοιχηματίσει οι παίχτες, και θα πιστωθεί στους λογαριασμούς των δικαιούχων την 1η Ιανουαρίου, όταν ολοκληρωθεί η προσφορά. Και, χάρη σε αυτό, οι παίχτες θα μπορούν να τοποθετούν επιπλέον στοιχήματα, χωρίς να ρισκάρουν το παραμικρό ποσό από τον λογαριασμό τους.

Η αυστριακή Interwetten ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας, πράγμα που σημαίνει πως και οι Έλληνες μπορούν να επωφεληθούν τις προσφορές της.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Interwetten και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Interwetten ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία