Ενισχυμένες αποδόσεις για το Champions League στη Ladbrokes

Η στοιχηματική εταιρία Ladbrokes έχει τη συνήθεια να ανακοινώνει κάποιες ενισχυμένες αποδόσεις σε καθημερινή βάση, επιλέγοντας τον σημαντικότερο αγώνα ποδοσφαίρου της ημέρας. Όπως είναι φυσικό, λοιπόν, όταν το αγωνιστικό πρόγραμμα είναι γεμάτο σημαντικούς αγώνες, όπως συμβαίνει σήμερα που διεξάγονται οι αναμετρήσεις του Champions League, και οι ενισχυμένες αποδόσεις είναι περισσότερες.

 

Σήμερα, λοιπόν, τα μέλη της Ladbrokes μπορούν να εκμεταλλευτούν, όχι μία, όχι δύο, αλλά τέσσερις ενισχυμένες αποδόσεις σε αντίστοιχους αγώνες του Champions League. Και, σε κάθε περίπτωση, μπορούν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, χωρίς να ανησυχούν για εξίσου αυξημένο ρίσκο.

 

Η πρώτη από αυτές τις ενισχυμένες αποδόσεις βρίσκεται στο wincast του αγώνα ανάμεσα σε Άρσεναλ και Παρί Σεν Ζερμέν. Αναλυτικότερα, η απόδοση στο σημείο που προβλέπει πως ο Έντινσον Καβάνι θα σκοράρει το πρώτο γκολ του αγώνα και η Παρί θα νικήσει έχει αυξηθεί από το 4.00 στο 5.00.

 

Στον αγώνα ανάμεσα σε Γκλάντμπαχ και Μάντσεστερ Σίτι, από την άλλη, η ενισχυμένη απόδοση βρίσκεται στο σημείο που προβλέπει πως θα σημειωθεί τουλάχιστον ένα πέναλτι, κατά τη διάρκεια του αγώνα. Η απόδοση δεν ξεπερνούσε αρχικά το 3.00, αλλά πλέον βρίσκεται στο 3.50.

 

Αντίστοιχα, όσοι στοιχηματίσουν στο Σέλτικ-Μπαρτσελόνα, μπορούν να εκμεταλλευτούν την ενισχυμένη απόδοση στο σημείο που προβλέπει πως ο Μούσα Ντεμπελέ θα σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή. Σε αυτή την περίπτωση, η απόδοση αυξήθηκε από το 3.50 στο 4.50.

 

Τέλος, στον αγώνα ανάμεσα σε Ροστόφ και Μπάγερν, η ενισχυμένη απόδοση βρίσκεται στο σημείο που προβλέπει πως θα νικήσει η Μπάγερν και θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Η απόδοση πλέον κυμαίνεται στο 3.75 από το αρχικό 3.25.

Σε κάθε περίπτωση οι παίχτες θα πρέπει να αναζητήσουν τις ενισχυμένες αποδόσεις πριν από την έναρξη κάθε αγώνα. Και όσοι τις εκμεταλλευτούν και κερδίσουν θα εισπράξουν τα αυξημένα κέρδη τους με τη μορφή μετρητών.

Χτες αγωνίστηκαν για το Champions League άλλα τέσσερα ζευγάρια Λέστερ – Κλαμπ Μπριζ,Μονακό-Τότεναμ,ΤΣΣΚΑ-Λεβερκούζεν και Ντόρτμουντ-Λέγκια και η Ladbrokes ενίσχυσε αντίστοιχα τέσσερις αποδόσεις.

Η Ladbrokes αν και είναι από τις κορυφαίες εταιρίες της Μεγάλης Βρετανίας δεν ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας διότι δεν διαθέτει την απαραίτητη άδεια λειτουργίας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία