Ενισχυμένες αποδόσεις στους αγώνες Champions League από τη Ladbrokes

Η ιστοσελίδα στοιχημάτων Ladbrokes παρακολουθεί και σήμερα στενά τις εξελίξεις στο Champions League και στους δύο αγώνες που είναι προγραμματισμένοι για τις 21:45 απόψε. Οι παίχτες του στοιχήματος μπορούν να στοιχηματίσουν σε δύο αγώνες της διοργάνωσης, αυτόν ανάμεσα σε Λεβερκούζεν και Ατλέτικο Μαδρίτης και αυτόν ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Μονακό. Και στις δύο περιπτώσεις, μάλιστα, μπορούν να εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά της ιστοσελίδας στοιχημάτων, η οποία τους δίνει την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη.

 

Τα κέρδη που διεκδικούν τα μέλη της Ladbrokes έχουν αυξηθεί, χάρη σε τρεις ενισχυμένες αποδόσεις. Οι αποδόσεις σε επιλεγμένα σημεία των αγορών των δύο αγώνων είναι υψηλότερες και οι παίχτες που θα στοιχηματίσουν σε αυτά μπορούν να αυξήσουν τα πιθανά τους κέρδη, χωρίς να ανησυχούν για αυξημένο ρίσκο.

 

Αναλυτικότερα, η Ladbrokes ενίσχυσε δύο αποδόσεις στον αγώνα της Μάντσεστερ Σίτι με τη Μονακό και μία σε αυτόν της Λεβερκούζεν με την Ατλέτικο Μαδρίτης. Όσοι στοιχηματίσουν στον πρώτο και επιλέξουν το σημείο που προβλέπει πως θα νικήσει η Μάντσεστερ Σίτι και θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες θα δουν την ενισχυμένη απόδοση του 3.50, αντί της προηγούμενης του 3.00. Αντίστοιχα, όσοι στοιχηματίσουν στο να σκοράρει ο Ραδαμέλ Φαλκάο και να κερδίσει η Μονακό θα δουν την ενισχυμένη απόδοση του 10.00, αντί της προηγούμενης του 8.00. Όσοι, τέλος, στοιχηματίσουν στον δεύτερο αγώνα, στο σημείο που προβλέπει πως θα νικήσει η Λεβερκούζεν και θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες, θα δουν την ενισχυμένη απόδοση του 8.50, έναντι της προηγούμενης του 7.50.

 

Οι παραπάνω αποδόσεις θα παραμείνουν ενισχυμένες έως την έναρξη κάθε αγώνα. Και, εφόσον επαληθευθούν οι προβλέψεις, τα κέρδη που θα εξασφαλίσουν οι παίχτες θα έχουν τη μορφή μετρητών.

 

Η Ladbrokes είναι από τις παλιότερες αλλά και καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που κατάγονται από την Μεγάλη Βρετανία ωστόσο δεν ανήκει στις νόμιμες της χώρας μας.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία