Μειώνει το ρίσκο για τους νικητές του Μουντομπάσκετ η εταιρία στοιχημάτων Bet365

Η εταιρία στοιχημάτων Bet365 ανακοίνωσε μια νέα προσφορά για όσους στοιχηματίζουν στους αγώνες του Μουντομπάσκετ και υπόσχεται να μειώσει το ρίσκο που έχουν να αντιμετωπίσουν, αρκεί να χάσουν υπό προϋποθέσεις. Χάρη στη νέα προσφορά, όσοι στοιχηματίσουν σε νίκη μιας ομάδας και αυτή προηγηθεί σε οποιοδήποτε σημείο με διαφορά 20 πόντων, θα εισπράξουν άμεσα τα κέρδη που δικαιούνται, ανεξάρτητα από το πώς θα λήξει τελικά ο αγώνας.

Η συγκεκριμένη προσφορά έχει δύο πλεονεκτήματα. Πρώτον, υπόσχεται πρόωρα κέρδη, αφού διευθετεί πρόωρα τα στοιχήματα, σε περίπτωση διαφοράς 20 πόντων. Και δεύτερον, μειώνει το ρίσκο στοιχηματισμού, αφού αν ένα στοίχημα εξασφαλίσει κέρδη μέσω της προσφοράς, δεν έχει σημασία το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν στην προσφορά της Bet365

Για να συμμετάσχουν στη νέα προσφορά της Bet365, οι παίχτες θα πρέπει πρώτα απ’ όλα να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στους αγώνες του Μουντομπάσκετ. Στην προσφορά συμμετέχουν όλες οι αναμετρήσεις της διοργάνωσης, έως τον τελικό της 15ης Σεπτεμβρίου. Οι παίχτες, όμως, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα και να επιλέξουν ένα από τα σημεία της αγοράς του νικητή αγώνα.

Εφόσον τοποθετήσουν ένα τέτοιο στοίχημα, δεν έχει σημασία η αξία του ή το αν θα είναι μονό ή παρολί. Και στην περίπτωση που η ομάδα που επέλεξαν για τη νίκη προηγηθεί με διαφορά 20 πόντων, σε οποιοδήποτε σημείο του αγώνα, το στοίχημά τους θα διευθετηθεί άμεσα ως κερδισμένο και θα αποφέρει τα κέρδη που διεκδικούσε στο έπακρο. Ακόμη, μάλιστα, κι αν στο τέλος του αγώνα υπάρξει ανατροπή και η ομάδα τελικά χάσει, οι παίχτες θα έχουν εξασφαλίσει τα κέρδη τους.

Από την προσφορά, τέλος, εξαιρούνται τα στοιχήματα που έχουν κλείσει μέσω του cash out. Τα στοιχήματα που έχουν κλείσει τμηματικά, όμως, εξακολουθούν να συμμετέχουν στην προσφορά.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Bet365 και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία