Στοιχήματα για την Boxing Day μοιράζει η στοιχηματική ιστοσελίδα Betshop

Την Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου, στην Αγγλία γιορτάζεται η Boxing Day και το πρόγραμμα της ημέρας είναι γεμάτο με κορυφαίους αγώνες ποδοσφαίρου, που παρουσιάζουν έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον και υπόσχονται να μοιράσουν κέρδη στους τυχερούς παίχτες. Οι παίχτες που διατηρούν λογαριασμό στην στοιχηματική ιστοσελίδα Betshop, μάλιστα, θα μπορέσουν να διεκδικήσουν κέρδη χωρίς ρίσκο στην Boxing Day, εκμεταλλευόμενοι την προσφορά των επόμενων ημερών.

Αναλυτικότερα, η Betshop, η οποία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας, υπόσχεται να ανταμείψει όσα μέλη της τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί πριν την Boxing Day με ένα πριμ, που θα μπορούν έπειτα να χρησιμοποιήσουν στους αγώνες της ημέρας. Όσο περισσότερα παρολί τοποθετήσουν, μάλιστα, τόσο μεγαλύτερη θα είναι η αξία του πριμ που θα εξασφαλίσουν.

 

Πώς λειτουργεί η προσφορά της Betshop;

Για να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στη σημερινή προσφορά της Betshop, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να τοποθετήσουν τουλάχιστον ένα παρολί, το οποίο να αποτελείται από τρία ή περισσότερα σημεία. Το παρολί μπορεί να αφορά σε οποιαδήποτε στοιχηματική αγορά, στο live ή στο pre-game, αλλά θα πρέπει να έχει αξία τουλάχιστον 10 ευρώ και κάθε σημείο του να συνοδεύεται από απόδοση 1.60 και άνω.

Εφόσον κάποιος παίχτης τοποθετήσει ένα τέτοιο παρολί, λοιπόν, θα δικαιούται ένα πριμ, ανεξάρτητα από το αν θα κερδίσει ή θα χάσει. Το πριμ θα έχει συγκεκριμένη αξία και θα πιστωθεί στον λογαριασμό του ανήμερα της Boxing Day.

Κάθε παίχτης, τέλος, θα μπορεί να αυξήσει το πριμ που θα εισπράξει, τοποθετώντας ακόμη περισσότερα παρολί. Κάθε φορά που θα καλύπτει τους όρους και τις προϋποθέσεις της προσφοράς θα εξασφαλίζει ένα ακόμη πριμ και το σύνολο των χρημάτων που θα κερδίσει θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την τοποθέτηση στοιχημάτων χωρίς ρίσκο στους αγώνες της Boxing Day.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Betshop και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Betshop ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία