Νέο πρόγραμμα ανταμοιβής στην στοιχηματική εταιρεία Goalbet

H εταιρεία στοιχήματος Goalbet ανακοίνωσε μια νέα προσφορά για τα μέλη της. Πρόκειται, μάλιστα, για μια προσφορά που δεν ισχύει σε συγκεκριμένες ημέρες ή για επιλεγμένα στοιχήματα, αλλά κάθε ημέρα και σε κάθε στοίχημα που τοποθετούν τα μέλη της! Αναλυτικότερα, πρόκειται για ένα νέο πρόγραμμα ανταμοιβής, το οποίο ανταμείβει σταδιακά κάθε παίχτη που στοιχηματίζει σε οποιοδήποτε από τα διαθέσιμα αθλήματα της Goalbet.

Έτσι, χάρη στο νέο αυτό πρόγραμμα ανταμοιβής, οι παίχτες θα μπορούν να διεκδικούν μια σειρά από πριμ, ανάλογα με τα στοιχήματα που τοποθετούν, τα κέρδη που εισπράττουν και τα χρήματα που χάνουν.

 

Τρία διαφορετικά πριμ

Η πρώτη κατηγορία των πριμ που υπόσχεται το νέο πρόγραμμα ανταμοιβής της στοιχηματικής εταιρείας Goalbet αφορά στους παίχτες που στοιχηματίζουν σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός. Ανάλογα με τα ποσά που θα στοιχηματίζουν, οι παίχτες αυτοί θα συγκεντρώνουν πόντους. Όταν οι πόντοι τους φτάσουν στα απαραίτητα επίπεδα, θα εμφανιστεί ένα πριμ στον λογαριασμό τους. Το πριμ αυτό μπορούν να το προσθέσουν στο υπόλοιπο του λογαριασμού τους ή να το αγνοήσουν, ώστε να συγκεντρώσουν ακόμη περισσότερους πόντους και να αυξήσουν το ύψος του πριμ που δικαιούνται.

Το δεύτερο πριμ αφορά στα χαμένα στοιχήματα. Κάθε πρόβλεψη που δε θα επαληθεύεται θα δίνει τη δυνατότητα στους παίχτες να διεκδικήσουν πριμ 5%. Και σε αυτή την περίπτωση, όμως, θα πρέπει να συγκεντρωθεί ένα προκαθορισμένο ποσό, προκειμένου να δικαιούνται την ανταμοιβή τους. Έτσι, όσοι χάσουν 120 ευρώ θα δικαιούνται πριμ 10%, όσοι χάσουν 300 ευρώ θα δικαιούνται πριμ 12% και όσοι χάσουν περισσότερα θα δικαιούνται πριμ 16%.

Τέλος, όσοι έχουν χάσει τουλάχιστον 300 ευρώ στο τέλος κάθε εβδομάδας θα δικαιούνται ένα ακόμη πριμ, ύψους 6% επί του ποσού που έχουν χάσει.

 

Όροι συμμετοχής

Η συγκεκριμένη προσφορά ενεργοποιείται αυτόματα στον λογαριασμό κάθε παίχτη και δε χρειάζεται να κάνει τίποτε, πέρα από το να τοποθετήσει τα στοιχήματα που σκοπεύει. Εφόσον δικαιούται κάποιο από τα πριμ του προγράμματος ανταμοιβής της στοιχηματικής εταιρείας Goalbet, θα λάβει μια ειδοποίηση (θα εμφανιστεί στο εικονίδιο του δώρου που εμφανίζεται δίπλα στα στοιχεία του λογαριασμού του) και θα επιλέξει αν επιθυμεί να το λάβει εκείνη τη στιγμή ή να διεκδικήσει κάποιο μεγαλύτερο. Η Goalbet, μάλιστα, ξεκαθαρίζει ότι το ποσό του πριμ θα υπολογίζεται κάθε λεπτό, ώστε να μη χαθεί καμία απολύτως ευκαιρία.

Στο πρόγραμμα ανταμοιβής της Goalbet μπορούν να συμμετάσχουν και όσοι Έλληνες παίχτες στοιχημάτων το επιθυμούν καθώς η εταιρία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

Τέλος πριν λίγες ημέρες η ιστοσελίδα ανακοίνωσε και άλλη μία νέα προσφορά η οποία υπόσχεται πριμ στις καταθέσεις των μελών της.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία