Ενισχυμένα παρολί από τη Novibet

Τα παρολί αποτελούν τον αγαπημένο τύπο στοιχήματος πολλών παιχτών, χάρη στο γεγονός ότι κατορθώνουν να αυξήσουν σε σημαντικό βαθμό τα πιθανά κέρδη. Ακόμη και οι χαμηλότερες αποδόσεις αποκτούν υψηλότερη αξία σε ένα παρολί, καθώς συνδυάζονται με άλλες (χαμηλές ή υψηλές) και πολλαπλασιάζουν τα κέρδη που θα προκύψουν με μια σωστή πρόβλεψη.

 

Στην περίπτωση, μάλιστα, που κάποιο παρολί συνδυάζεται με μια προσφορά**, η αξία του ανεβαίνει ακόμη περισσότερο και οι παίχτες έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν πολλά χρήματα με λίγες προβλέψεις - αρκεί, βέβαια, να είναι όλες τους σωστές. Και μια τέτοια προσφορά** ανακοίνωσε η στοιχηματική εταιρία Novibet, για τα μέλη της που προτιμούν να σχηματίζουν παρολί στους ευρωπαϊκούς αγώνες ποδοσφαίρου.

 

Πρόκειται για την προσφορά** "ενισχυμένα παρολί" (ή "bonus παρολί"), η οποία επιτρέπει στους παίχτες να επιλέξουν έτοιμες προτάσεις και να διεκδικήσουν κέρδη που θα προκύψουν από ενισχυμένες αποδόσεις. Αναλυτικότερα, τις ημέρες που διεξάγονται σημαντικοί ευρωπαϊκοί αγώνες στο ποδόσφαιρο, η Novibet επιλέγει μια ομάδα αγώνων και ένα κοινό αποτέλεσμα (για παράδειγμα, να κερδίσουν οι Ατλέτικο Μαδρίτης, Λίβερπουλ και Άρσεναλ στους αντίστοιχους αγώνες τους) και ανακοινώνει μία και μοναδική απόδοση για το εν λόγω παρολί. Η συγκεκριμένη απόδοση είναι μεγαλύτερη, σε σχέση με αυτή που θα προέκυπτε, αν οι παίχτες σχημάτιζαν μόνοι τους το αντίστοιχο παρολί.

 

Χάρη σε αυτή την προσφορά**, λοιπόν, οι παίχτες μπορούν να διεκδικήσουν ακόμη περισσότερα κέρδη, χωρίς να ακολουθούν τους αυστηρούς κανόνες ενός μπόνους ή κάποιας άλλης σχετικής προσφοράς**. Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να κατευθυνθούν στη σχετική σελίδα και να κάνουν κλικ πάνω στο παρολί που προτείνει η Novibet. Και, αν η πρόβλεψή τους επαληθευθεί, θα δουν τα κέρδη να κατευθύνονται στο λογαριασμό τους, χωρίς όρους και προϋποθέσεις - κοινώς θα είναι σε θέση να προχωρήσουν σε ανάληψή τους από την πρώτη στιγμή.

Η Novibet είναι από τις εταιρίες στοιχημάτων που προσφέρουν live στοίχημα,online καζίνο,πόκερ και πολλά άλλα παιχνίδια.


** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία