Προσφορά Spin & Win στην στοιχηματική εταιρία Interwetten

Η Interwetten, η οποία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδος, ανακοίνωσε μια ολοκαίνουργια προσφορά για τα μέλη των ιστοσελίδων της και υπόσχεται να μοιράζει καθημερινά έπαθλα στους τυχερούς παίχτες, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Η νέα προσφορά ονομάζεται Spin & Win και τα μέλη της Interwetten μπορούν να την εκμεταλλεύονται καθημερινά, χωρίς να χρειάζεται να ρισκάρουν χρήματα ή να παραχωρήσουν το παραμικρό αντάλλαγμα!

Επιπλέον, κάθε παίχτης μπορεί να συμμετάσχει όσες φορές θέλει στην προσφορά, αφού ο μόνος περιορισμός αφορά στη μία συμμετοχή ανά ημέρα.

 

Ο τρόπος λειτουργίας της προσφοράς Spin & Win

Το μόνο που έχουν να κάνουν όσοι θέλουν να εκμεταλλευτούν τη νέα προσφορά είναι να συνδεθούν στον λογαριασμό που διατηρούν στην Interwetten και να ανοίξουν τη σελίδα Spin & Win. Εκεί θα τους περιμένει ένας τροχός με οχτώ σημεία. Σε αυτά αναγράφονται εφτά έπαθλα, ενώ το τελευταίο σημείο δεν εξασφαλίζει κάποια ανταμοιβή.

Αφού, λοιπόν, κάποιος παίχτης γυρίσει τον τροχό και κερδίσει κάποιο έπαθλο, θα πρέπει να το αποδεχθεί έως το τέλος της ημέρας, για να μην το χάσει. Και με αυτόν τον τρόπο, θα εξασφαλίσει την ευκαιρία να διεκδικήσει κέρδη χωρίς ρίσκο, με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους.

 

Τα έπαθλα της νέας προσφοράς

Τα έπαθλα της προσφοράς της ιστοσελίδας στοιχημάτων Interwetten χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες: σε γενικά στοιχήματα χωρίς ρίσκο, σε συγκεκριμένα στοιχήματα/πονταρίσματα χωρίς ρίσκο και σε λαχνούς για τη μεγάλη κλήρωση. Όσοι κερδίσουν ένα γενικό στοίχημα χωρίς ρίσκο θα μπορούν έπειτα να το τοποθετήσουν σε οποιοδήποτε άθλημα και γεγονός, προκειμένου να διεκδικήσουν κέρδη, χωρίς να χρησιμοποιήσουν χρήματα από τον λογαριασμό τους. Όσοι κερδίσουν ένα συγκεκριμένο στοίχημα/ποντάρισμα χωρίς ρίσκο, θα εξασφαλίσουν είτε στοιχήματα για το ποδόσφαιρο ή το τένις είτε πονταρίσματα για τα φρουτάκια ή τις live ρουλέτες του καζίνο. Τέλος, όσοι κερδίσουν λαχνούς για την κλήρωση, θα μπορέσουν να διεκδικήσουν αργότερα μια σειρά από στοιχήματα ή πονταρίσματα χωρίς ρίσκο.

Χάρη στη νέα προσφορά, λοιπόν, τα μέλη της Interwetten θα μπορούν τις επόμενες ημέρες να διεκδικούν ανταμοιβές, χωρίς να ρισκάρουν ούτε ένα ευρώ από τον λογαριασμό τους.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Interwetten και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Interwetten ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία