Αυξημένες αποδόσεις στο μπάσκετ από τη Meridianbet

Οι λάτρεις του μπάσκετ έχουν απόψε την ευκαιρία να στοιχηματίσουν στους αγώνες που διεξάγονται στο πλαίσιο της Euroleague, με κάποιες αναμετρήσεις να κατορθώνουν να ξεχωρίσουν, όχι μόνο επειδή παρουσιάζουν αυξημένο στοιχηματικό ενδιαφέρον, αλλά και επειδή αποτελούν αντικείμενο κάποιων προσφορών στις online εταιρίες στοιχημάτων. Δύο τέτοιοι αγώνες είναι αυτοί ανάμεσα σε Φενερμπαχτσέ και Ερυθρό Αστέρα και ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Λαμποράλ, οι οποίοι προσφέρονται με αυξημένες αποδόσεις στην Meridianbet.

 

Αναλυτικότερα, η νόμιμη ιστοσελίδα στοιχημάτων Meridianbet προκαλεί τα μέλη της να στοιχηματίσουν στους συγκεκριμένους αγώνες, σε μια αγορά που έχει ανακοινώσει η ίδια: το over/under του συνολικού σκορ και των δύο αγώνων. Στη συγκεκριμένη αγορά, η Meridianbet θέτει το όριο των 320.5 πόντων (σύνολο σκορ και στις δύο αναμετρήσεις) και έχει ανακοινώσει τις εξής ενισχυμένες αποδόσεις: 1.45 για το under και 2.65 για το over.

 

Όσοι, λοιπόν, επιθυμούν να εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά της Meridianbet δεν έχουν παρά να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους σε ένα από τα δύο σημεία της συγκεκριμένης αγοράς. Τα στοιχήματα θα πρέπει να τοποθετηθούν πριν την έναρξη των δύο αγώνων και, εφόσον η πρόβλεψη είναι σωστή, θα αποφέρουν τα αυξημένα κέρδη που υπόσχονται οι υπεύθυνοι. Τα κέρδη αυτά, μάλιστα, δε θα έχουν τη μορφή μπόνους, αλλά μετρητών. Αυτό σημαίνει, μεταξύ άλλων, ότι θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη και πως δε θα απαιτείται το τζιράρισμα της αξίας τους, προκειμένου να απελευθερωθούν προς ανάληψη.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Meridianbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Meridianbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία