Εταιρία στοιχημάτων Bet365: Πρώιμες πληρωμές στο Champions League

Μετά από απουσία μερικών μηνών, οι αγώνες του Champions League αναμένεται να μονοπωλήσουν και τις επόμενες ημέρες το ενδιαφέρον των μελών της εταιρίας στοιχημάτων Bet365. Οι παίχτες του στοιχήματος θα είναι σε θέση να στοιχηματίσουν σε κορυφαίους αγώνες ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, προβλέποντας κάθε πτυχή που τους ενδιαφέρει. Όσοι, όμως, τοποθετήσουν προβλέψεις στο τελικό αποτέλεσμα των αγώνων του Champions League θα μπορούν να εκμεταλλευτούν μια συμφέρουσα προσφορά και να εισπράξουν κέρδη πρόωρα και με μειωμένο ρίσκο.

Η προσφορά της Bet365 υπόσχεται να πληρώνει πρόωρα ως νικητήρια τα στοιχήματα στην αγορά του τελικού αποτελέσματος των αγώνων του Champions League, εφόσον μία από τις δύο ομάδες προηγηθεί με διαφορά δύο γκολ.

 

Τι υπόσχεται ακριβώς η προσφορά;

Κάθε στοίχημα που τοποθετείται στο τελικό αποτέλεσμα ενός αγώνα διευθετείται με τη λήξη του. Ωστόσο, χάρη στην προσφορά της Bet365 μπορεί να διευθετηθεί νωρίτερα ως κερδισμένο, παρέχοντας πρόωρα κέρδη και μειωμένο ρίσκο. Για να γίνει κάτι τέτοιο, όμως, η νόμιμη στοιχηματική εταιρία Bet365 απαιτεί να προηγηθεί η μία από τις δύο ομάδες του αγώνα με διαφορά δύο γκολ. Σε μια τέτοια περίπτωση, όσα στοιχήματα προβλέπουν νίκη της συγκεκριμένης ομάδας θα διευθετηθούν πρόωρα ως νικητήρια. Ακόμη κι αν το τελικό αποτέλεσμα αλλάξει, μάλιστα, οι παίχτες που θα έχουν τοποθετήσει τα κατάλληλα στοιχήματα θα έχουν εξασφαλίσει τα κέρδη τους.

 

Ποια στοιχήματα συμμετέχουν στην προσφορά;

Στην προσφορά της Bet365 συμμετέχουν αποκλειστικά τα μονά στοιχήματα που θα τοποθετηθούν πριν την έναρξη ενός αγώνα, στην αγορά του 1Χ2 και σε ένα από τα σημεία νίκης (στο 1 ή στο 2 και όχι στο Χ). Εφόσον τοποθετήσουν ένα τέτοιο στοίχημα και δουν την ομάδα της επιλογής τους να προηγείται με διαφορά δύο γκολ, οι παίχτες θα εισπράξουν άμεσα τα κέρδη τους. Εξαίρεση, όμως, αποτελούν τα στοιχήματα που έχουν κλείσει πρόωρα, μέσω cash out.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Bet365 και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία