Ενισχυμένες αποδόσεις στο Champions League από την Betbright

Η Betbright επικεντρώνεται σήμερα στο ποδόσφαιρο και στους προγραμματισμένους αγώνες του Champions League που ούτως ή άλλως αναμένεται να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον των μελών της που στοιχηματίζουν στο ποδόσφαιρο. Οι αγώνες αυτοί υπόσχονται μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη σε όσους επιλέξουν να στοιχηματίσουν σε αυτούς (και προχωρήσουν σε σωστές προβλέψεις) – σε κάποιες περιπτώσεις, όμως, τα κέρδη αυτά μπορούν να αυξηθούν ακόμη περισσότερο.

 

Η Betbright, άλλωστε, ανακοίνωσε δύο ενισχυμένες αποδόσεις, σε αντίστοιχα σημεία στις αγορές δύο αποψινών αγώνων του Champions League. Και, χάρη σε αυτές τις ενισχυμένες αποδόσεις, οι παίχτες που θα επιλέξουν τα συγκεκριμένα σημεία θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, χωρίς να ανησυχούν για αύξηση του ρίσκου.

 

Η πρώτη ενισχυμένη απόδοση αφορά στον αγώνα της Μπαρτσελόνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης. Όσοι, λοιπόν, στοιχηματίσουν στο σημείο που προβλέπει να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα ο Μέσι και να κερδίσει η Μπαρτσελόνα θα δουν την ενισχυμένη απόδοση του 3.75.

 

Αντίστοιχα, η δεύτερη απόδοση αφορά στον αγώνα της Μπάγερν με τη Μπενφίκα. Πρόκειται για την απόδοση 3.75, η οποία συνοδεύει το σημείο που προβλέπει πως θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες και θα κερδίσει η Μπάγερν.

 

Σε καθένα από αυτά τα δύο σημεία, οι παίχτες μπορούν να τοποθετήσουν αποκλειστικά μονά στοιχήματα, πριν την έναρξη κάθε αγώνα. Επιπλέον, κάθε τέτοιο στοίχημα δε θα μπορεί να ξεπερνά τα 10 ευρώ. Τέλος, στα συγκεκριμένα σημεία δε μπορούν να τοποθετηθούν δωρεάν στοιχήματα που έχουν προκύψει από κάποια άλλη προσφορά.

 

Όσοι, λοιπόν, επιλέξουν τα παραπάνω σημεία θα εισπράξουν αυξημένα κέρδη, σε περίπτωση που οι προβλέψεις τους επαληθευθούν. Και τα κέρδη αυτά θα έχουν τη μορφή μετρητών, γεγονός που σημαίνει πως θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη.

Τις ενισχυμένες αποδόσεις που προσφέρει η Betbright δεν μπορούν να τις εκμεταλλευτούν οι Έλληνες καθώς δεν ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας.

Στους προηγούμενους αγώνες του Champions League η Betbright είχε επιλέξει να χαρίσει δωρεάν στοίχημα στα μέλη της σε όσους αγώνες πήγαιναν στην παράταση.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Διαβάστε τις πιο πρόσφατες στοιχηματικές προσφορές ή δείτε μερικές από τις καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία