Καθημερινές προσφορές στη Betsafe

Η εορταστική περίοδος επιτρέπει στους παίχτες του στοιχήματος να αναζητήσουν αρκετές προσφορές και να τις εκμεταλλευτούν, διεκδικώντας περισσότερα κέρδη ή στοιχήματα χωρίς ρίσκο. Κάθε ιστοσελίδα επιλεγεί συγκεκριμένες ημερομηνίες και ανακοινώνει τα δικά της καλούδια για τα μέλη της, τα οποία θα πρέπει απλά να προλάβουν την προσφορά που τους ενδιαφέρει.

 

Στην περίπτωση της Betsafe, όμως, οι προσφορές δεν ανακοινώνονται σε συγκεκριμένες ημέρες, αλλά σε ολόκληρο το διάστημα της εορταστική περιόδου! Ο Άγιος Βασίλης της ιστοσελίδας στοιχημάτων έχει ήδη ξεκινήσει να ανακοινώνει προσφορές, οι οποίες διαρκούν για μία ημέρα, κάθε ημέρα, έως τις 31 Δεκεμβρίου!

 

Αναλυτικότερα, τα μέλη της Betsafe θα μπορούν να εκμεταλλεύονται κάθε ημέρα και μια νέα προσφορά, η οποία μπορεί να τους χαρίζει μπόνους, δωρεάν στοιχήματα και επιστροφές χρημάτων. Κάθε προσφορά αποκαλύπτεται μόνο την ημέρα ισχύος της και κάθε ημέρα οι παίχτες μπορούν να διεκδικήσουν κάτι διαφορετικό.

 

Βέβαια, όπως συμβαίνει και με κάθε άλλη προσφορά του online στοιχήματος, αυτές της Betsafe υπόσχονται δώρα και έπαθλα, αλλά απαιτούν παράλληλα από τους παίχτες να καλύψουν κάποιες προϋποθέσεις. Η προϋπόθεση για κάθε προσφορά μπορεί να αφορά σε μια νέα κατάθεση στον λογαριασμό τους, σε τοποθέτηση στοιχημάτων από τον υπολογιστή ή το κινητό τους ή σε απάντηση σχετικών ερωτήσεων.

 

Κάθε προσφορά, τέλος, συνοδεύεται από τις δικές της προϋποθέσεις. Όσοι παίχτες, λοιπόν, ξετυλίξουν ένα από τα καθημερινά δώρα της Betsafe και επιθυμούν να εκμεταλλευτούν την προσφορά που κρύβουν θα πρέπει να διαβάσουν προσεκτικά τους όρους που τη συνοδεύουν και τα ανταλλάγματα που ζητούν.

 

Χάρη στο εορταστικό πρόγραμμα προσφορών της Betsafe, λοιπόν, οι παίχτες του στοιχήματος μπορούν να εκμεταλλευτούν ένα πλήθος καθημερινών προσφορών, έως το τέλος του 2016!

 

Μολονότι η Betsafe είναι από τις κορυφαίες στοιχηματικές εταιρίες παγκοσμίως δεα ανήκει στις νόμιμες της Ελλάδος καθώς δεν διαθέτει την απαραίτητη άδεια.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Betsafe και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Betsafe ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία