Ενισχυμένες αποδόσεις στο ράγκμπι από τη Ladbrokes

Στις 4 Φεβρουαρίου, ξεκινά το τουρνουά Six Nations στο ράγκμπι (στην κατηγορία rugby union) και οι κορυφαίες εθνικές ομάδες του θεσμού θα διεκδικήσουν το Triple Crown, σε αγώνες που θα χαρακτηρίζονται από ένταση και συγκινήσεις και, φυσικά, ευκαιρίες στοιχηματισμού. Τα μέλη της εταιρίας στοιχήματος Ladbrokes, μάλιστα, έχουν ήδη την ευκαιρία να τοποθετήσουν μακροχρόνια στοιχήματα στη διοργάνωση και να προβλέψουν τη νικήτρια ομάδα.

 

Τέτοια στοιχήματα, όπως είναι φυσικό, εμπεριέχουν λίγο περισσότερο ρίσκο, καθώς αφορούν σε ένα αποτέλεσμα που θα φανεί στο μέλλον και θα αλλάξει αρκετές φορές πιθανότητες επαλήθευσης. Για αυτόν ακριβώς το λόγο, τέτοιου είδους στοιχήματα συνοδεύονται και από υψηλότερες αποδόσεις, σε σχέση με τα αντίστοιχα που απλά προβλέπουν το νικητή ενός αγώνα. Χάρη στην προσφορά της Ladbrokes, μάλιστα, οι παίχτες που θα τοποθετήσουν μακροχρόνια στοιχήματα στο Six Nations θα μπορούν να εκμεταλλευτούν, όχι μόνο υψηλές, αλλά ενισχυμένες αποδόσεις.

 

Πρόκειται για μια προσφορά που μόλις ανακοίνωσε η Ladbrokes και που διαρκεί για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Και το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίχτες είναι να επισκεφτούν τη σελίδα που είναι αφιερωμένη στο Six Nations, στην πλατφόρμα στοιχήματος της Ladbrokes και να επιλέξουν ένα από τα σημεία με τις ενισχυμένες αποδόσεις. Εκεί, μάλιστα, δε θα βρουν ενισχυμένες αποδόσεις σε κάποιες από τις ομάδες, μα σε όλες τις ομάδες που συμμετέχουν στη διοργάνωση!

 

Βέβαια, θα πρέπει να σπεύσουν να τοποθετήσουν τις προβλέψεις τους πριν τη λήξη της προσφοράς, η οποία ισχύει για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Και, στην περίπτωση που προβλέψουν σωστά, θα εξασφαλίσουν επιπλέον κέρδη, χωρίς επιπλέον ρίσκο, με τη μορφή μετρητών.

 

Τέλος όσοι Έλληνες θέλουν να στοιχηματίσουν στο Six Nations θα πρέπει να βρουν άλλο τρόπο διότι η Ladbrokes δεν ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία