Πλήθος ενισχυμένων αποδόσεων στη Ladbrokes

Η ιστοσελίδα στοιχημάτων Ladbrokes φροντίζει κάθε ημέρα να υποσχεθεί λίγα περισσότερα κέρδη σε όσα μέλη της επιλέξουν συγκεκριμένους αγώνες και εκμεταλλευτούν κάποιες ενισχυμένες αποδόσεις, συνήθως στο ποδόσφαιρο. Σήμερα, όμως, φαίνεται πως το έχει παρακάνει, καθώς έχει ανακοινώσει συνολικά οχτώ τέτοιες αποδόσεις, όχι μόνο στο ποδόσφαιρο, αλλά και στο σνούκερ και στα βελάκια. Χάρη σε αυτές, οι παίχτες που θα επιλέξουν συγκεκριμένα σημεία θα εισπράξουν αυξημένα κέρδη, αν οι προβλέψεις επαληθευθούν.

 

Αρχικά, λοιπόν, η Ladbrokes ανακοίνωσε μια ενισχυμένη απόδοση στον αγώνα του αγγλικού EFL Trophy ανάμεσα σε Κόβεντρι και Γουίκομ. Όσοι στοιχηματίσουν στο να νικήσει η Κόβεντρι και να σκοράρουν και οι δύο ομάδες θα δουν την ενισχυμένη απόδοση του 5.00, αντί του 4.33. Αντίστοιχα, στον αγώνα της γαλλικής Ligue 1 ανάμεσα σε Μονπελιέ και Μονακό, η απόδοση στο σημείο που προβλέπει πως θα νικήσει η Μονακό και θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες έχει ενισχυθεί στο 3.50, αντί του προηγούμενου 3.50.

 

Και οι επόμενες αποδόσεις αφορούν στην αγορά του νικητή αγώνα και GG/NG, σε διαφορετικές διοργανώσεις. Αναλυτικότερα, στο Ρόμα-Φιορεντίνα, το σημείο που προβλέπει νίκη της Ρόμα και σκοράρισμα και από τις δύο ομάδες συνοδεύεται από την απόδοση του 3.25, αντί του 3.00. Στο Μπάγερν-Βόλφσμπουργκ, το σημείο που προβλέπει νίκη της Μπάγερν και να σκοράρουν και οι δύο ομάδες συνοδεύεται πλέον από απόδοση 2.75, αντί 2.50. Και στον αγώνα ανάμεσα σε Παρί Σεν Ζερμέν και Λιλ, το σημείο που προβλέπει νίκη της Παρί Σεν Ζερμέν και αμφίσκορο συνοδεύεται από απόδοση 3.40, αντί της προηγούμενης του 3.10.

 

Τρεις ακόμη ενισχυμένες αποδόσεις αφορούν σε σημερινούς αγώνες στο σνούκερ και στα βελάκια. Στην πρώτη περίπτωση, όσοι στοιχηματίσουν σε νίκη των Stuart Bingham, Stephen Maguire και Shaun Murphy θα εκμεταλλευτούν την απόδοση του 3.75 και όσοι στοιχηματίσουν σε νίκη των Ronnie O'Sullivan, Marco Fu και Allister Carter την απόδοση του 2.38. Τέλος, όσοι στοιχηματίσουν στα βελάκια και σε νίκη των Phil Taylor, Gary Anderson και Michael van Gerwen θα εκμεταλλευτούν την ενισχυμένη απόδοση του 3.40.

 

Τις αυξημένες αποδόσεις αυτές δεν μπορούν να τις επωφεληθούν οι Έλληνες παίχτες του στοιχήματος διότι η Ladbrokes δεν ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία