Ενισχυμένες αποδόσεις ποδοσφαίρου στη Ladbrokes

Παρά το γεγονός ότι οι εθνικές ομάδες της Ευρώπης δεν έχουν σήμερα επίσημες υποχρεώσεις, στο πλαίσιο των προκριματικών του Μουντιάλ του 2018, κάποιες από αυτές θα βρεθούν στο γήπεδο, αντιμέτωπες σε φιλικούς αγώνες προετοιμασίες. Οι συγκεκριμένοι αγώνες, μάλιστα, διαθέτουν αρκετό στοιχηματικό ενδιαφέρον, καθώς φέρνουν αντιμέτωπες κάποιες από τις κορυφαίες εθνικές ομάδες της Ευρώπης.

 

Η Αγγλία, για παράδειγμα, υποδέχεται την Ισπανία, ενώ η Ιταλία τη Γερμανία. Και η Β. Ιρλανδία υποδέχεται την Κροατία, με τους φιλικούς αγώνες που παρουσιάζουν ενδιαφέρον να συμμετέχουν παράλληλα και σε προσφορές που ανακοίνωσαν οι εταιρίες στοιχημάτων. Μια τέτοια προσφορά προέρχεται από τη Ladbrokes, η οποία ανακοίνωσε τρεις ενισχυμένες αποδόσεις, μία για καθέναν από τους παραπάνω αγώνες.

 

Όσοι, λοιπόν, στοιχηματίσουν στο Αγγλία-Ισπανία θα βρουν την ενισχυμένη απόδοση στο σημείο που προβλέπει πως η Αγγλία θα πετύχει δύο η περισσότερα γκολ. Η συγκεκριμένη απόδοση δεν ξεπερνούσε αρχικά το 2.75, αλλά πλέον αγγίζει το 3.25.

 

Αντίστοιχα, στο Ιταλία-Γερμανία, η Ladbrokes ενίσχυσε την απόδοση που συνοδεύει το σημείο που προβλέπει πως θα κερδίσει η Γερμανία και πως θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Σε αυτή την περίπτωση, η απόδοση ενισχύθηκε στο 6.00 από το 5.00.

 

Τέλος, όσοι στοιχηματίσουν στο Β. Ιρλανδία-Κροατία θα δουν την ενισχυμένη απόδοση στο σημείο που προβλέπει πως θα σκοράρει ο Λάφερτι και θα κερδίσει η Β. Ιρλανδία. Η απόδοση αυτή ξεπέρασε το αρχικό 7.00 και βρίσκεται πλέον στο 9.00.

 

Η προσφορά της στοιχηματικής εταιρίας Ladbrokes, τέλος, υπόσχεται στους παίχτες επιπλέον κέρδη με τη μορφή μετρητών και όχι κάποιου bonus. Άλλωστε, βασίζεται στην ενίσχυση των αποδόσεων και δεν υπόσχεται κάποιο μπόνους που απαιτεί τζιράρισμα της αξίας του, προκειμένου να απελευθερωθεί. Ωστόσο, οι παίχτες που θέλουν να εκμεταλλευτούν την προσφορά θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη κάθε αγώνα.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία