Επιπλέον θέσεις στο γκολφ πληρώνει η Paddy Power

Ανάμεσα στις εκατοντάδες επιλογές στοιχημάτων που βρίσκονται στην ιστοσελίδα της εταιρίας στοιχήματος Paddy Power, ξεχωρίζουν αυτές τις ημέρες εκείνες στο γκολφ. Άλλωστε, στις 14-17 Ιουλίου διεξάγεται ένα από τα σημαντικότερα τουρνουά του αθλήματος: το The Open.

 

Τα μέλη της Paddy Power, λοιπόν, αποκτούν νέες επιλογές στοιχηματισμού, χάρη στο συγκεκριμένο τουρνουά. Και ανάμεσα σε αυτές βρίσκονται και τα μακροχρόνια στοιχήματα που προβλέπουν το νικητή της διοργάνωσης. Σε αυτά ακριβώς τα στοιχήματα, τα μέλη της Paddy Power μπορούν να εκμεταλλευτούν μία νέα προσφορά και να μειώσουν το ρίσκο στοιχηματισμού.

 

Αναλυτικότερα, η νέα προσφορά της ιστοσελίδας αφορά σε όσους τοποθετήσουν ένα each way στοίχημα στην κατηγορία των μακροχρόνιων του The Open. Τα each way είναι εκείνα τα στοιχήματα που προβλέπουν νίκη ενός παίχτη, αλλά επιστρέφουν κάποια κέρδη, ακόμη κι αν αυτός δεν τερματίσει στην πρώτη θέση. Χάρη στην προσφορά της Paddy Power, λοιπόν, όσοι τοποθετήσουν ένα each way στοίχημα θα εισπράξουν κέρδη, ακόμη κι αν ο παίχτης της επιλογής τους δεν τερματίσει στην πρώτη, αλλά στην όγδοη θέση!

 

Με λίγα λόγια, ακόμη κι αν ο παίχτης που επέλεξε κάποιο μέλος της Paddy Power βρεθεί στην πέμπτη, έκτη, έβδομη ή όγδοη θέση, το στοίχημα θα θεωρηθεί νικηφόρο. Βέβαια, τα κέρδη που θα εξασφαλίσει θα είναι σαφώς μικρότερα από αυτά που θα δικαιούνταν, αν ο παίχτης της επιλογής του τερμάτιζε πρώτος. Αναλυτικότερα, θα είναι ίσα με το 1/5 της αρχικής απόδοσης.

 

Όσοι επιθυμούν να εκμεταλλευτούν τη νέα προσφορά της Paddy Power, έχουν διορία έως την έναρξη του τουρνουά, στις 14 Ιουλίου.

 

Η Paddy Power μέχρι πρότινος άνηκε στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος καθώς δεν ανανέωσε την άδεια λειτουργίας της.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Paddypower και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία