Παρολί ενισχυμένων αποδόσεων στην στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet

Οι σημερινοί αγώνες ποδοσφαίρου για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2018 αναμένεται να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον των παιχτών. Άλλωστε, διεξάγονται αρκετοί τέτοιοι αγώνες σήμερα και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στοιχηματίσουν σε αυτούς με διαφορετικούς τρόπους: πριν την έναρξή τους ή κατά τη διάρκειά τους, με μονά στοιχήματα ή παρολί. Ένας από αυτούς τους τρόπους, όμως, μπορεί να τους αποφέρει ενισχυμένα κέρδη, χάρη στη σημερινή προσφορά** της στοιχηματικής ιστοσελίδας Novibet.

Οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας ανακοίνωσαν σήμερα ένα παρολί που αφορά σε συγκεκριμένα σημεία και συνοδεύεται από μια ενισχυμένη απόδοση. Αυτό σημαίνει ότι όσοι παίχτες επιλέξουν να τοποθετήσουν το συγκεκριμένο παρολί θα έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από εκείνα που δικαιολογεί το ρίσκο που θα αντιμετωπίσουν.

 

Τα σημεία και η απόδοση του παρολί

Αναλυτικότερα, το παρολί που συμμετέχει στην σημερινή προσφορά** της εταιρείας στοιχημάτων Novibet προβλέπει νίκη της Τουρκίας, της Σερβίας και της Ουαλίας στους σημερινούς αγώνες των προκριματικών του Μουντιάλ. Η Τουρκία αντιμετωπίζει εντός έδρας την Ισλανδία, ενώ Σερβία και Ουαλία αντιμετωπίζουν εκτός έδρας την Αυστρία και την Γεωργία αντίστοιχα.

Η απόδοση που συνοδεύει τη συγκεκριμένη πρόβλεψη έχει ενισχυθεί και πλέον κυμαίνεται στο 8.55. Με τις υπάρχουσες αποδόσεις στα αντίστοιχα σημεία στο κουπόνι της Novibet, η συγκεκριμένη απόδοση δε θα ξεπερνούσε το 8.14. Με άλλα λόγια, όσοι εκμεταλλευτούν την προσφορά** της στοιχηματικής ιστοσελίδας και τοποθετήσουν το παρολί ενισχυμένων αποδόσεων θα διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη, χωρίς όμως να έχουν να αντιμετωπίσουν περισσότερο ρίσκο.

 

Λεπτομέρειες της προσφοράς**

Το μόνο που έχουν να κάνουν, μάλιστα, οι παίχτες είναι απλά να τοποθετήσουν το κατάλληλο στοίχημα, που θα βρουν στην κεντρική σελίδα της στοιχηματικής εταιρείας Novibet. Θα πρέπει να τοποθετήσουν το στοίχημα πριν την έναρξη των αγώνων, χωρίς να δώσουν κάποιο άλλο αντάλλαγμα. Και, από τη στιγμή που η προσφορά** βασίζεται σε ενισχυμένη απόδοση, τα πιθανά κέρδη θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη. Να σας υπενθυμίσουμε πως μέσα σε αυτούς τους παίχτες βρίσκονται και οι Έλληνες καθώς η Noivibet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

Για τον αγώνα μεταξύ Τουρκίας-Ισλανδίας η Νovibet έχει ενεργοποιήσει και την προσφορά** της 0% γκανιότας*.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία