Ειδική προσφορά της Paddy Power στο ποδόσφαιρο

Η Paddy Power ανανέωσε το πρόγραμμα προσφορών της στο ποδόσφαιρο και πλέον δίνει στα μέλη της την ευκαιρία να εξασφαλίσουν κέρδη νωρίτερα σε κάποιον αγώνα, χωρίς να χρειάζεται καν να ανησυχούν για το τελικό αποτέλεσμα! Αναλυτικότερα, η ιστοσελίδα του στοιχήματος υπόσχεται να πληρώνει ως νικητήρια τα στοιχήματα σε ομάδες που προηγούνται με 2 γκολ, ακόμη κι αν στο τέλος δεν κερδίζουν τον αγώνα.

 

Η νέα προσφορά της Paddy Power ισχύει σε όλους τους αγώνες της Premier League που θα πραγματοποιηθούν έως τις 31 Δεκεμβρίου και μπορεί να αποφέρει κέρδη με μειωμένο ρίσκο στους παίχτες. Για να μπορούν να την εκμεταλλευτούν, όμως, θα πρέπει να τοποθετήσουν συγκεκριμένα στοιχήματα στους αγώνες.

 

Αναλυτικότερα, δικαίωμα συμμετοχής στην προσφορά θα έχουν όσοι τοποθετήσουν πρώτα απ’ όλα τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη κάθε αγώνα. Επιπλέον, θα πρέπει να επιλέξουν την αγορά του 1Χ2 και ένα από τα σημεία που προβλέπουν νίκη των δύο ομάδων (το Χ με το ενδεχόμενο ισοπαλίας δε συμμετέχει στην προσφορά). Σε αυτή την περίπτωση, λοιπόν, αν η ομάδα που επέλεξαν οι παίχτες προηγηθεί με 2 γκολ, σε οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα, τα στοιχήματά τους θα πληρωθούν ως νικητήρια, στα επόμενα 15 λεπτά. Μάλιστα, δε θα έχει καν σημασία, αν τελικά η ομάδα τους κερδίσει, έρθει ισόπαλη ή χάσει, μέχρι να ολοκληρωθεί ο αγώνας!

 

Αυτό ακριβώς είναι που κάνει την Paddy Power να ξεχωρίζει ανάμεσα στις υπόλοιπες στοιχηματικές εταιρίες, η πρωτοτυπία που προσφέρει στα στοιχήματά της!

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Paddypower και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία