Χάκεν – ΑΪΚ Στοκχόλμης με 0% γκανιότα στην στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet

Το σουηδικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, η Allsvenskan, προσφέρει σήμερα αρκετές στοιχηματικές ευκαιρίες με τους αγώνες του, αλλά ένας από τους αγώνες καταφέρνει να ξεχωρίσει περισσότερο στα μάτια των παιχτών της στοιχηματικής ιστοσελίδας Goalbet. Ο αγώνας αυτός διεξάγεται απόψε στις 20:00 ανάμεσα σε Χάκεν και ΑΪΚ Στοκχόλμης και ένας από τους βασικότερους λόγους που τον κάνουν να ξεχωρίζει είναι το γεγονός ότι μπορεί να αποφέρει αυξημένα κέρδη σε όσους εκμεταλλευτούν την προσφορά της Goalbet και προβλέψουν σωστά το τελικό του αποτέλεσμα.

Αναλυτικότερα, η εταιρία στοιχημάτων Goalbet προσφέρει τον αγώνα ανάμεσα σε Χάκεν και ΑΪΚ Στοκχόλμης με 0% γκανιότα. Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά για τα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν στην  αγορά του 1Χ2 του αγώνα και υπόσχεται περισσότερα κέρδη, χωρίς περισσότερο ρίσκο.

 

Αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2

Ο λόγος που οι αποδόσεις έχουν αυξηθεί στα επιλεγμένα σημεία του αγώνα είναι ότι απουσιάζει η γκανιότα, η καθιερωμένη προμήθεια που μειώνει ελαφρώς τις αποδόσεις σε κάθε σημείο, προκειμένου να εξασφαλίσει κέρδος ο bookmaker. Με τη γκανιότα να απουσιάζει, οι αποδόσεις επανήλθαν σε υψηλότερα επίπεδα και υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους νικητές.

Οι παίχτες που θέλουν να εκμεταλλευτούν την προσφορά, όμως, θα πρέπει να καλύψουν τις προϋποθέσεις της προσφοράς, να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Όσοι εκμεταλλευτούν την προσφορά, τέλος, θα δουν τις εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα της Allsvenskan: 2.61 για νίκη της Χάκεν, 3.41 για ισοπαλία και 3.06 για νίκη της ΑΪΚ Στοκχόλμης. Οι αποδόσεις αυτές ξεπερνούν τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού, αφού η συντριπτική πλειοψηφία των από τις στοιχηματικές εταιρίες διατηρεί κανονικά γκανιότα και έχει μειώσει ελαφρώς τις αποδόσεις.

Να σας θυμίσουμε πως και χτες η Goalbet επέλεξε αγώνα της της Allsvenskan για να τον προσφέρει στα μέλη της με 0% γκανιότα, πιο συγκεκριμένα το Έρεμπρο και Καλμάρ.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία