Μάντσεστερ Σίτι – Μπαρτσελόνα με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Η έλευση του Νοεμβρίου φέρνει μαζί της και την επιστροφή του Champions League, στο πλαίσιο του οποίου οι κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης έρχονται αντιμέτωπες, με έναν και μόνο σκοπό: τη νίκη. Τη νίκη, βέβαια – μα σε άλλο τομέα – έχουν ως στόχο και οι παίχτες του στοιχήματος, οι οποίοι θα προχωρήσουν σε προβλέψεις στους σημερινούς αγώνες της διοργάνωσης. Κάποιες από αυτές της προβλέψεις θα κερδίσουν και κάποιες θα χάσουν, κάποιες θα φέρουν λιγότερα και κάποιες περισσότερα κέρδη.

 

Μία από τις σημερινές προβλέψεις, όμως, υπόσχεται αυξημένα κέρδη στην εταιρία στοιχημάτων Stoiximan. Πρόκειται για την πρόβλεψη σχετικά με το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Μπαρτσελόνα, ο οποίος διεξάγεται απόψε στις 21:45 και προσφέρεται με 0% γκανιότα στην ιστοσελίδα. Αυτό σημαίνει ότι η προμήθεια που διατηρούν συνήθως οι υπεύθυνοι (η οποία ευθύνεται για τη μικρή μείωση των αποδόσεων) απουσιάζει από την αγορά του 1Χ2, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις να κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα.

 

Η προσφορά του Stoiximan, λοιπόν, έχει ως αποτέλεσμα οι τρεις αποδόσεις στα αντίστοιχα σημεία της αγοράς του 1Χ2 να έχουν αυξηθεί ως εξής: 3.00 για νίκη της Μάντσεστερ Σίτι, 3.75 για ισοπαλία και 2.48 για νίκη της Μπαρτσελόνα. Οι αποδόσεις κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα από τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού, ακριβώς χάρη στην προσφορά του Stoiximan, και υπόσχονται περισσότερα κέρδη.

 

Για να εξασφαλίσουν, όμως, αυτά τα κέρδη, οι παίχτες θα πρέπει να σπεύσουν να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα και να επιλέξουν την αγορά του 1Χ2. Εφόσον, μάλιστα, προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, θα εξασφαλίσουν κέρδη με τη μορφή μετρητών και όχι μπόνους – πρόκειται για ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά της συγκεκριμένης προσφοράς που ζητά ελάχιστα ανταλλάγματα από τους παίχτες.

Για τους σημερινούς και τους αυριανούς αγώνες του Champions League ο Stoiximan έχει ανακοινώσει και ένα έτοιμο παρολί ενισχυμένων αποδόσεων το οποίο προβλέπει νίκες συγκεκριμένων ομάδων.

Ο Stoiximan ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος και είναι από τις κορυφαίες της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία