Τρεις προσφορές για το Λάτσιο-Ουντινέζε

Η Λάτσιο υποδέχεται απόψε (21:45) την Ουντινέζε στο Ολίμπικο, στο πλαίσιο της ιταλικής Serie A, και οι παίχτες του στοιχήματος θα έχουν τη δυνατότητα να προβλέψουν σχεδόν κάθε πτυχή του αγώνα, χάρη στις επιλογές που προσφέρουν οι εταιρίες στοιχημάτων. Παράλληλα, βέβαια, τα κέρδη που ενδεχομένως προκύψουν από τις σωστές προβλέψεις μπορούν να αυξηθούν σε μικρότερο ή μεγαλύτερο βαθμό, χάρη σε τρεις συμφέρουσες προσφορές που ανακοίνωσαν αντίστοιχες ιστοσελίδες για το συγκεκριμένο αγώνα.

 

Αναλυτικότερα, οι παίχτες που σκοπεύουν να στοιχηματίσουν στο Λάτσιο-Ουντινέζε μπορούν σε δύο περιπτώσεις να το κάνουν με 0% γκανιότα και σε μία να εισπράξουν ένα μπόνους επί των κερδών τους. Σε κάθε περίπτωση, οι παραπάνω προσφορές αυξάνουν την αξία του στοιχήματός τους.

 

Η ιστοσελίδα στοιχήματος Stoiximan, λοιπόν, είναι η πρώτη εταιρεία που ανακοίνωσε πως θα διατηρήσει 0% γκανιότα στον συγκεκριμένο αγώνα. Χάρη σε αυτή την απόφαση, οι παίχτες θα δουν αυξημένες αποδόσεις και θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν και αυξημένα κέρδη. Η συγκεκριμένη προσφορά, ωστόσο, δεν ισχύει για όλες τις στοιχηματικές αγορές του αγώνα, αλλά αποκλειστικά για αυτή του 1Χ2.

 

Την ίδια οδό ακολούθησε και η Championsbet, μία ακόμη ιστοσελίδα στοιχήματος που ανακοινώνει σε καθημερινή βάση αγώνες, στους οποίους διατηρεί μηδενική γκανιότα. Και σε αυτή την περίπτωση, οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 έχουν αυξηθεί ελαφρώς, με αποτέλεσμα οι παίχτες να διεκδικούν αυξημένα κέρδη. Και εδώ, επίσης, η προσφορά αφορά αποκλειστικά στην αγορά του 1Χ2.

 

Η εταιρία στοιχήματος Sportingbet, από την άλλη, ανακοίνωσε μια προσφορά που περιλαμβάνει όλες τις στοιχηματικές αγορές του αγώνα, εκτός από αυτές του live στοιχήματος. Σύμφωνα με αυτή, τα μέλη της ιστοσελίδας που θα συμπεριλάβουν τουλάχιστον μια αγορά του αγώνα στο δελτίο τους και κερδίσουν θα λάβουν αυξημένα κέρδη κατά 5%. Οι παίχτες, μάλιστα, μπορούν να συμμετάσχουν στην προσφορά και με παρολί - αρκεί να διαθέτει τουλάχιστον ένα στοίχημα στο Λάτσιο-Ουντινέζε και να εμπεριέχει στοιχήματα που διευθετούνται απόψε, έως και τα μεσάνυχτα.

 

Όσοι σκοπεύουν να στοιχηματίσουν στον αποψινό αγώνα ανάμεσα σε Λάτσιο και Ουντινέζε, λοιπόν, έχουν τη δυνατότητα να εκμεταλλευτούν τις τρεις παραπάνω προσφορές και να αυξήσουν, λιγότερο ή περισσότερο, τα κέρδη τους.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία