0% γκανιότα στο Γάνδη - Ντιναμό Κιέβου διατηρεί η ιστοσελίδα στοιχήματος Goalbet

Η ιστοσελίδα στοιχήματος Goalbet ανακοίνωσε και σήμερα μια προσφορά που υπόσχεται να ανταμείψει με αυξημένα κέρδη όσα μέλη της τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα σε έναν επιλεγμένο αγώνα ποδοσφαίρου και οι παίχτες μπορούν να την εκμεταλλευτούν και να διεκδικήσουν περισσότερα από όσα δικαιολογεί το ρίσκο τους. Η προσφορά που θα μοιράζει αυξημένα κέρδη είναι αυτή της 0% γκανιότας, η οποία ισχύει για τα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν οι παίχτες στην αγορά του 1Χ2 του προκριματικού του Champions League ανάμεσα σε Γάνδη και Ντιναμό Κιέβου.

Η σημερινή προσφορά ισχύει για επιλεγμένα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν οι παίχτες και αυτό που έχουν να κάνουν οι ενδιαφερόμενοι είναι να καλύψουν όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις.

 

Οι προϋποθέσεις συμμετοχής στην προσφορά

Όσοι παίχτες θέλουν να εκμεταλλευτούν τις αυξημένες αποδόσεις που βρίσκονται στον αγώνα ανάμεσα σε Γάνδη και Ντιναμό Κιέβου θα πρέπει να στοιχηματίσουν στο 1Χ2, πριν την έναρξή του. Μπορούν να τοποθετήσουν μονά ή παρολί στοιχήματα οποιασδήποτε αξίας, αρκεί να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Και, αν τα καταφέρουν, θα εισπράξουν τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται να μοιράσει η προσφορά. Τα κέρδη αυτά, μάλιστα, θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη.

 

Οι αποδόσεις στον επιλεγμένο αγώνα

Οι αποδόσεις που θα συναντήσουν οι παίχτες στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Γάνδη και Ντιναμό Κιέβου έχουν αυξηθεί, χάρη στην απουσία της γκανιότας, της προμήθειας που μειώνει κάθε απόδοση. Χωρίς τη γκανιότα, οι επιλεγμένες αποδόσεις έχουν αυξηθεί και έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 2.68 για νίκη της Γάνδης, 3.38 για ισοπαλία και 3.01 για νίκη της Ντιναμό Κιέβου. Οι αποδόσεις αυτές, τέλος, καταφέρνουν να ξεπεράσουν τον μέσο όρο που προσφέρουν οι περισσότερες από τις στοιχηματικές εταιρίες της αγοράς και υπόσχονται να μοιράσουν περισσότερα κέρδη.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.