Λίβερπουλ-Βιγιαρεάλ με 0% γκανιότα στην Championsbet

Η Λίβερπουλ υποδέχεται απόψε στις 22:05 τη Βιγιαρεάλ, στον επαναληπτικό ημιτελικό του Europa League που θα κρίνει μία από τις δύο ομάδες που θα περάσουν στον τελικό της διοργάνωσης. Ο αποψινός αγώνας της δεύτερης τη τάξη κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης του ποδοσφαίρου αναμένεται να προσφέρει συγκινήσεις, αλλά και κέρδη, σε όσους στοιχηματίσουν σε αυτόν.

 

Όπως είναι φυσικό, μάλιστα, πολλές από τις ιστοσελίδες του στοιχήματος έχουν σπεύσει να ανακοινώσουν σχετικές προσφορές για όσους στοιχηματίσουν στον συγκεκριμένο αγώνα. Και μία από αυτές τις ιστοσελίδες, η Championsbet προσφέρει στα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, απλά προβλέποντας το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

 

Αναλυτικότερα, η Championsbet ανακοίνωσε αυξημένες αποδόσεις στα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 στον αγώνα της Λίβερπουλ με τη Βιγιαρεάλ. Οι αποδόσεις αυτές έχουν ως εξής: 1.73 για νίκη της Λίβερπουλ, 3.93 για ισοπαλία και 5.71 για νίκη της Βιγιαρεάλ.

 

Οι αποδόσεις έχουν αυξηθεί, χάρη στην προσφορά της 0% γκανιότας. Η Championsbet δε διατηρεί, άλλωστε, την καθιερωμένη προμήθεια από τα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν στα παραπάνω σημεία τα μέλη της, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις που τα συνοδεύουν να μην έχουν μειωθεί ως συνήθως. Παραμένουν έτσι σε υψηλότερα επίπεδα και υπόσχονται αυξημένα κέρδη.

 

Τα κέρδη αυτά θα εξασφαλίσουν όσοι παίχτες τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στην αγορά του 1Χ2 και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Για να μπορούν να συμμετάσχουν στην προσφορά, όμως, θα πρέπει επίσης να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα και όχι κατά τη διάρκειά του.

 

Με τον τρόπο αυτό, λοιπόν, θα είναι σε θέση να εκμεταλλευτούν τρεις αποδόσεις που κυμαίνονται ανάμεσα στις κορυφαίες του ανταγωνισμού. Από τη στιγμή που απουσιάζει η γκανιότα, άλλωστε, οι αποδόσεις αυτές έχουν αυξηθεί σε τέτοιο βαθμό που ξεπερνούν πολλές από αυτές που έχουν ανακοινώσει άλλες εταιρίες στοιχημάτων.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Championsbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Championsbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία