Στόουκ-Σουόνσι με 0% γκανιότα* στη Novibet

Η νόμιμη ιστοσελίδα στοιχημάτων Novibet είναι γνωστή για την πλήρη στοιχηματική κάλυψη που προσφέρει σε αγώνες ποδοσφαίρου και άλλων αθλημάτων, καθώς και για το πλούσιο πρόγραμμα προσφορών** της. Η δημοφιλέστερη από τις προσφορές** της, μάλιστα, είναι αυτή της 0% γκανιότας*. Πρόκειται για μια προσφορά** που, όχι μόνο υπόσχεται αυξημένα κέρδη, αλλά ζητά και ελάχιστα ανταλλάγματα.

 

Όπως είναι φυσικό, λοιπόν, πολλοί παίχτες προτιμούν τη συγκεκριμένη προσφορά**, ώστε να αυξήσουν το ποσό των κερδών που διεκδικούν, χωρίς να αυξάνουν παράλληλα το ρίσκο. Και, όπως επίσης είναι φυσικό, η Novibet ανακοίνωσε τη σημερινή της προσφορά** για έναν από τους σημαντικότερους αγώνες της ημέρας – αυτόν ανάμεσα σε Στόουκ και Σουόνσι, ο οποίος ξεκινά στις 22:00, στο πλαίσιο της αγγλικής Premier League.

 

Τα μέλη της Novibet, λοιπόν, θα βρουν αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του Στόουκ-Σουόνσι, χάρη στην προσφορά** της 0% γκανιότας*. Το γεγονός ότι οι υπεύθυνοι αποφάσισαν να μη διατηρήσουν τη συνηθισμένη προμήθειά τους, επιτρέποντας στις αποδόσεις της αγοράς του 1Χ2 να αυξηθούν, σημαίνει ότι οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν στον αγώνα και να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη.

 

Αναλυτικότερα, οι αποδόσεις που ανακοίνωσε η Novibet στον σημερινό αγώνα της Premier League έχουν ως εξής: 2.15 για νίκη της Στόουκ, 3.50 για ισοπαλία και 3.90 για νίκη της Σουόνσι. Οι αποδόσεις ξεχωρίζουν από τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού, χάρη στην προσφορά** της 0% γκανιότας*, και υπόσχονται περισσότερα κέρδη. Άλλωστε, οι περισσότερες εταιρίες στοιχημάτων διατηρούν κανονικά γκανιότα* στον αγώνα, έχοντας μειώσει τις αντίστοιχες αποδόσεις.

 

Η προσφορά**, τέλος, ισχύει αποκλειστικά για την αγορά του 1Χ2 (όπου βρίσκονται οι αυξημένες αποδόσεις) και για όσα στοιχήματα τοποθετηθούν πριν την έναρξη του Στόουκ-Σουόνσι. Όσοι, μάλιστα, την εκμεταλλευτούν και κερδίσουν, θα εισπράξουν κέρδη με τη μορφή μετρητών.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία