Εταιρία στοιχήματος Novibet: Ατλέτικο-Γιουβέντους με αυξημένες αποδόσεις στο 1Χ2

Οι αγώνες του Champions League συνεχίζονται και σήμερα και επιφυλάσσουν μια σειρά από στοιχηματικές ευκαιρίες στους παίχτες που είναι διατεθειμένοι να τις αναζητήσουν προσεκτικά. Στην περίπτωση της Novibet, η οποία ανήκει μάλιστα στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας, κάποιες από αυτές τις ευκαιρίες βρίσκονται σε περίοπτη θέση στην ιστοσελίδα της, χάρη σε μια νέα προσφορά**.

Η Novibet, άλλωστε, προσφέρει έναν από τους σημερινούς αγώνες του Champions League με 0% γκανιότα* στην αγορά του 1Χ2. Πρόκειται για τον αγώνα ανάμεσα σε Ατλέτικο Μαδρίτης και Γιουβέντους, ο οποίος προσφέρεται με αυξημένες αποδόσεις στα επιλεγμένα σημεία και υπόσχεται αυξημένα κέρδη στους νικητές.

 

Οι προϋποθέσεις συμμετοχής στην προσφορά**

Για να μπορέσει κάποιος παίχτης να εκμεταλλευτεί τη σημερινή προσφορά** της 0% γκανιότας* στην εταιρία στοιχημάτων Novibet, θα πρέπει να τοποθετήσει τα κατάλληλα στοιχήματα στο Ατλέτικο-Γιουβέντους. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να τοποθετήσει ένα στοίχημα στο 1Χ2 του αγώνα, πριν την έναρξή του, και να προσπαθήσει να προβλέψει σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

Όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στο 1Χ2 και κερδίσουν θα εισπράξουν αυξημένα κέρδη, χάρη στις αυξημένες αποδόσεις που συνοδεύουν τα σημεία της επιλεγμένης στοιχηματικής αγοράς. Και τα κέρδη που θα εξασφαλίσουν, αν και προέρχονται από προσφορά**, θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη.

 

Οι αποδόσεις που φέρνουν τα αυξημένα κέρδη

Οι αποδόσεις που επηρεάστηκαν από τη σημερινή προσφορά** της στοιχηματικής ιστοσελίδας Novibet βρίσκονται στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Ατλέτικο Μαδρίτης και Γιουβέντους. Σε αυτά τα σημεία, οι αποδόσεις έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 3.00 για νίκη της Ατλέτικο, 3.08 για ισοπαλία και 2.88 για νίκη της Γιουβέντους.

Οι παραπάνω αποδόσεις υπόσχονται αυξημένα κέρδη και ξεπερνούν τον μέσο όρο της αγοράς, χάρη στην προσφορά** της 0% γκανιότας*.

Champions League συνέχεια σήμερα συνέχεια και στην 0% γκανιότα* της Novibet, ύστερα από τον χτεσινό αγώνα ανάμεσα σε Λυών και Μπαρτσελόνα σειρά παίρνει σήμερα η Ατλέτικο Μαδρίτης με την Γιουβέντους.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία