Λυών-Γιουβέντους με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Οι αγώνες των ομίλων του Champions League επιστρέφουν σήμερα και οι παίχτες ήδη αναζητούν την αναμέτρηση που διαθέτει τη μεγαλύτερη στοιχηματική αξία, σύμφωνα με τα δικά τους κριτήρια. Κάποιοι έχουν τα μάτια τους ανοιχτά για σημεία με μικρές αποδόσεις και μεγάλες πιθανότητες επαλήθευσης. Κάποιοι άλλοι ψάχνουν τους πιο αμφίρροπους αγώνες, στους οποίους έχουν ανακοινωθεί υψηλότερες αποδόσεις. Και κάποιοι άλλοι θα επιλέξουν τα σημερινά τους στοιχήματα, βασιζόμενοι στους αγώνες που συμμετέχουν σε προσφορές.

 

Οι παίχτες της τελευταίας κατηγορίας αναπόφευκτα θα στοιχηματίσουν σήμερα στην αναμέτρηση της Λυών με τη Γιουβέντους. Ο συγκεκριμένος αγώνας διατίθεται με 0% γκανιότα στην εταιρία στοιχημάτων Stoiximan, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 να έχουν αυξηθεί και να υπόσχονται περισσότερα κέρδη. Αναλυτικότερα, ο Stoiximan ανακοίνωσε πως δε θα κρατήσει την καθιερωμένη του προμήθεια που πως θα διατηρήσει τις αποδόσεις σε υψηλότερα επίπεδα.

 

Χάρη στην προσφορά, λοιπόν, όσοι επισκεφτούν τον Stoiximan και επιλέξουν την αγορά του 1Χ2 στο Λυών-Γιουβέντους θα δουν ελαφρώς αυξημένες αποδόσεις στα τρία σημεία. Συγκεκριμένα, ο Stoiximan ανακοίνωσε τις εξής: 5.75 για νίκη της Λυών, 5.80 για ισοπαλία και 1.77 για νίκη της Γιουβέντους. Οι αποδόσεις που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι έχουν αυξηθεί και κυμαίνονται πάνω από το μέσο όρο της αγοράς – άλλωστε, οι περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες διατηρούν κανονικά γκανιότα και έχουν ήδη μειώσει ελαφρώς τις αποδόσεις που ανακοίνωσαν στον αγώνα.

 

Η προσφορά του Stoiximan, τέλος, διαρκεί έως την έναρξη του αγώνα, στις 21:45, και δε μεταφέρεται στην πλατφόρμα του live στοιχήματος, κατά τη διάρκειά του. Οι παίχτες, λοιπόν, θα πρέπει να σπεύσουν να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στην αγορά του 1Χ2 στο Λυών-Γιουβέντους, πριν τη σέντρα, και, εφόσον προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα, θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη.

Πριν τέσσερις ημέρες η Λυών αντιμετώπισε την Νις για το γαλλικό πρωτάθλημα και ο Stoiximan ήταν εκεί για να ανακοινώσει και αυτόν τον αγώνα με 0% γκανιότα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία