Γουίμπλεντον-Πλίμουθ με 0% γκανιότα στην Championsbet

H νόμιμη ιστοσελίδα στοιχήματος Championsbet ανακοίνωσε πως θα διατηρήσει 0% γκανιότα στον αποψινό αγώνα ποδοσφαίρου της αγγλικής League 2, ανάμεσα σε Γουίμπλεντον και Πλίμουθ. Οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν, προκειμένου να εξασφαλίσουν το εισιτήριο προβιβασμού, ενώ οι παίχτες του στοιχήματος θα μπορούν να προχωρήσουν σε προβλέψεις που ενδεχομένως τους αποφέρουν αυξημένα κέρδη, χάρη στην προσφορά της Championsbet.

 

Η συγκεκριμένη προσφορά είναι υπεύθυνη για την αύξηση των αποδόσεων που συνοδεύουν τα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 στον αγώνα. Αναλυτικότερα, η 0% γκανιότα σημαίνει ότι η Championsbet δε θα διατηρήσει την καθιερωμένη προμήθειά της από τα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν στην αγορά του 1Χ2. Η προμήθεια αυτή διατηρείται μέσω της μείωσης των αποδόσεων και, εφόσον απουσιάζει, οι αποδόσεις παρέμειναν σε υψηλότερα επίπεδα.

 

Χάρη στην προσφορά της Championsbet, λοιπόν, οι παίχτες που θα στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2 του αποψινού αγγλικού ντέρμπι θα δουν τις εξής αποδόσεις: 3.13 για νίκη της Γουίμπλεντον, 3.27 για ισοπαλία και 2.59 για νίκη της Πλίμουθ. Οι συγκεκριμένες αποδόσεις έχουν αυξηθεί και κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα από τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού. Οι περισσότερες από τις υπόλοιπες στοιχηματικές εταιρίες, άλλωστε, διατηρούν κανονικά γκανιότα στον συγκεκριμένο αγώνα.

 

Οι παραπάνω αποδόσεις, λοιπόν, μπορούν να αποφέρουν αυξημένα κέρδη. Για να είναι σε θέση να διεκδικήσουν τα κέρδη αυτά, όμως, οι παίχτες πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στην αγορά του 1Χ2, πριν την έναρξη του αγώνα. Και, εφόσον προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα, θα εισπράξουν τα ανάλογα ποσά. Αυτές είναι και οι μόνες προϋποθέσεις που συνοδεύουν την αγορά της 0% γκανιότας, η οποία δε ζητά… ασύμφορα ανταλλάγματα, όπως ο στοιχηματισμός ενός ελάχιστου ποσού ή το τζιράρισμα των επιπλέον κερδών, προκειμένου να απελευθερωθούν προς ανάληψη.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Championsbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Championsbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία