Βαγιαδολίδ-Βιγιαρεάλ με 0% γκανιότα* στην εταιρία στοιχημάτων Novibet

Μία ακόμη προσφορά** της εταιρίας στοιχημάτων Novibet υπόσχεται σήμερα να ανταμείψει όσους καταφέρουν να προβλέψουν σωστά με αυξημένα κέρδη. Οι υπεύθυνοι της εταιρίας ανακοίνωσαν ότι προσφέρουν με 0% γκανιότα* τον σημερινό αγώνα της ισπανικής Primera Division ανάμεσα σε Βαγιαδολίδ και Βιγιαρεάλ, γεγονός που σημαίνει ότι οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 έχουν αυξηθεί.

Αυτό με τη σειρά του σημαίνει ότι οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και θα καλύψουν τις προϋποθέσεις της προσφοράς** θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογούνται από το ρίσκο που θα πάρουν. Και όσοι προβλέψουν σωστά θα εισπράξουν τα αυξημένα κέρδη.

 

Η απλή διαδικασία συμμετοχής στην προσφορά**

Το μόνο που έχουν να κάνουν όσοι θέλουν να συμμετάσχουν στην προσφορά** είναι να τοποθετήσουν εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να στοιχηματίσουν στο 1Χ2 του Βαγιαδολίδ-Βιγιαρεάλ, πριν την έναρξη του αγώνα, και να προσπαθήσουν να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα. Εφόσον τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και κερδίσουν, οι παίχτες θα δικαιούνται αυξημένα κέρδη, ανάλογα των αυξημένων αποδόσεων. Και τα κέρδη αυτά δε θα συνοδεύονται από υποχρεώσεις, αφού θα έχουν τη μορφή μετρητών.

 

Οι αποδόσεις της Novibet στον σημερινό αγώνα

Η στοιχηματική εταιρία Novibet ανακοίνωσε την προσφορά** της και αύξησε τις τρεις αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα της Primera Division. Οι αποδόσεις αυτές έχουν διαμορφωθεί πλέον ως εξής: 3.16 για νίκη της Βαγιαδολίδ, 3.40 για ισοπαλία και 2.54 για νίκη της Βιγιαρεάλ.

Οι παραπάνω αποδόσεις έχουν αυξηθεί ελαφρώς, χάρη στην προσφορά** της 0% γκανιότας* και καταφέρνουν να ξεπεράσουν τον μέσο όρο της αγοράς. Έτσι, οι παίχτες θα μπορέσουν να τοποθετήσουν στοιχήματα ενισχυμένης αξίας στο Βαγιαδολίδ-Βιγιαρεάλ, αφού θα διεκδικήσουν περισσότερα, χωρίς να ρισκάρουν περισσότερο.

Η Novibet η οποία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας, καθημερινά προσφέρει την 0% γκανιότα* στα μέλη της σε διάφορα αθλήματα και διοργανώσεις. Έτσι όπως χτες επέλεξε τον αγώνα Μπόστον Σέλτικς-Λος Άντζελες Λέικερς για το NBA, σήμερα επέλεξε τον αγώνα Βαγιαδολίδ και Βιγιαρεάλ της Primera Division.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία