Τρεις επιπλέον λόγους στοιχηματισμού στο Γαλλία-Βέλγιο προσφέρει η Novibet

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να στοιχηματίσει κανείς στον σημερινό ημιτελικό του Μουντιάλ ανάμεσα σε Γαλλία και Βέλγιο – πρώτα απ’ όλα, πρόκειται ουσιαστικά για έναν τελικό και αυτό επιβεβαιώνει και η αμφίρροπη φύση του αγώνα, όσο κι αν η Γαλλία αποτελεί οριακά το φαβορί. Η εταιρία στοιχήματος Novibet, πάντως, δίνει τρεις επιπλέον λόγους στα μέλη της, προκειμένου να στοιχηματίσουν στον σημερινό ημιτελικό, μέσω της νέας της προσφοράς**.

Πρόκειται για την προσφορά** της 0% γκανιότας*, χάρη στην οποία έχουν αυξηθεί οι αποδόσεις που θα συναντήσουν οι παίχτες στα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2. Χάρη σε αυτή, οι παίχτες θα διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο που θα πάρουν.

 

Γαλλία-Βέλγιο με 0% γκανιότα* στο 1Χ2

Αναλυτικότερα, η Novibet, η οποία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας, διατηρεί μηδενική γκανιότα* στα σημεία της αγοράς του 1Χ2, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στα τρία αυτά σημεία να μην έχουν μειωθεί και να κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα. Έτσι, όσοι τοποθετήσουν εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα (σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις της προσφοράς**) θα εκμεταλλευτούν τις αυξημένες αποδόσεις και θα διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη, χωρίς περισσότερο ρίσκο.

Χάρη στην προσφορά**, λοιπόν, οι επιλεγμένες αποδόσεις έχουν αυξηθεί και υπόσχονται να αυξήσουν την αξία των στοιχημάτων που θα τοποθετήσουν οι παίχτες. Συγκεκριμένα, η εταιρία στοιχήματος Novibet ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού ημιτελικού του Μουντιάλ: 2.59 για νίκη της Γαλλία, 3.32 για ισοπαλία και 3.15 για νίκη του Βελγίου. Πρόκειται για αποδόσεις που έχουν αυξηθεί και ξεπερνούν τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού – ο οποίος, άλλωστε, διατηρεί στην συντριπτική πλειοψηφία του κανονικά γκανιότα* και έχει μειώσει τις αποδόσεις στο 1Χ2.

Τα χρήματα που θα εξασφαλίσουν, τέλος, όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα θα έχουν τη μορφή μετρητών, παρόλο που θα προέρχονται από προσφορά**, και θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία