Εταιρία στοιχήματος Novibet: Ευκαιρίες για αυξημένα κέρδη στους αγώνες του αγγλικού Κυπέλλου

Οι περισσότερες ευκαιρίες στοιχηματισμού σήμερα εντοπίζονται σε αγώνες Κυπέλλου ανά την Ευρώπη, στη Γερμανία, στην Αγγλία και αλλού, και τα μέλη της εταιρίας στοιχήματος Novibet θα έχουν την ευκαιρία να στοιχηματίσουν σε μια σειρά από σημεία και να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη. Σε κάποιες περιπτώσεις, μάλιστα, θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο που θα έχουν να αντιμετωπίσουν, χάρη σε μια σειρά από ενισχυμένες αποδόσεις που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι.

Οι ενισχυμένες αποδόσεις βρίσκονται σήμερα σε επιλεγμένους αγώνες του αγγλικού Κυπέλλου EFL και ο πρώτος αγώνας που θα ξεχωρίσει στις προτιμήσεις των παιχτών είναι αυτός ανάμεσα σε Γουέστ Χαμ και Τότεναμ, ο οποίος προσφέρεται με 0% γκανιότα* στην αγορά του 1Χ2.

 

Γουέστ Χαμ – Τότεναμ με 0% γκανιότα* στην αγορά του 1Χ2

Αναλυτικότερα, η στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet προσφέρει τον συγκεκριμένο αγώνα με 0% γκανιότα* στην αγορά του 1Χ2, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στα επιλεγμένα σημεία να μην έχουν μειωθεί. Αντίθετα, κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα και υπόσχονται ενισχυμένα κέρδη σε όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Οι αποδόσεις που θα δουν οι παίχτες στα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 του σημερινού αγώνα του αγγλικού Κυπέλλου έχουν αυξηθεί ως εξής: 3.10 για νίκη της Γουέστ Χαμ, 3.70 για ισοπαλία και 2.43 για νίκη της Τότεναμ.

 

Συνδυαστικό στοίχημα με ενισχυμένη απόδοση στο EFL

Ο αγώνας ανάμεσα σε Γουέστ Χαμ και Τότεναμ δεν είναι ο μόνος που διεξάγεται στο πλαίσιο του Κυπέλλου EFL, ούτε ο μόνος που συνοδεύεται από ενισχυμένες αποδόσεις. Η Novibet συνδύασε κάποια αποτελέσματα σημερινών αγώνων της διοργάνωσης σε ένα στοίχημα και το συνοδεύει με μια ενισχυμένη απόδοση. Συγκεκριμένα, οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν στο ενδεχόμενο να πετύχουν over 2,5 γκολ οι Άρσεναλ, Τσέλσι, Γουέστ Χαμ και Μίντλεσμπρο στους αντίστοιχους αγώνες τους και να εκμεταλλευτούν την απόδοση 8.80.

Και αυτό το στοίχημα μπορούν να το τοποθετήσουν μέχρι την έναρξη των αγώνων που αφορά, προκειμένου να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο τους.

Η Novibet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας και σήμερα όπως και χτες επέλεξε αγώνα ποδοσφαιρικού Κυπέλλου για να προσφέρει στα μέλη της την αγάπημενη της προσφορά** αυτήν της 0% γκανιότας*. Χτες ήταν το Κυπέλλο DFB και ο αγώνας ανάμεσα σε Αννόβερο και Βόλφσμπουργκ και σήμερα το EFL και το Γουέστ Χαμ-Τότεναμ.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία