Ντεπορτίβο-Βαλένθια με ενισχυμένες αποδόσεις στη Mybet

Η εταιρία στοιχημάτων Mybet ανακοινώνει κάθε εβδομάδα μια σειρά ενισχυμένων αποδόσεων σε επιλεγμένους αγώνες ποδοσφαίρου που διεξάγονται στο πλαίσιο των κορυφαίων ευρωπαϊκών ποδοσφαιρικών διοργανώσεων. Οι ενισχυμένες αποδόσεις αφορούν στην αγορά του 1Χ2 των επιλεγμένων αγώνων και επιτρέπουν στους παίχτες που θα τις επιλέξουν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη.

 

Ένας τέτοιος αγώνας, με ενισχυμένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2, είναι και ο σημερινός της Primera Division ανάμεσα σε Ντεπορτίβο και Βαλένθια. Ο συγκεκριμένος αγώνας συνοδεύεται από τρεις αποδόσεις που έχουν ενισχυθεί και υπόσχεται αυξημένα κέρδη.

 

Αναλυτικότερα, η Mybet ανακοίνωσε τις εξής ενισχυμένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του συγκεκριμένου αγώνα: 3.00 για νίκη της Ντεπορτίβο, 3.25 για ισοπαλία και 2.50 για νίκη της Βαλένθια. Πρόκειται για αποδόσεις που έχουν αυξηθεί και υπόσχονται εξίσου αυξημένα κέρδη, χάρη στην προσφορά “Κορυφαία Πρωταθλήματα – Κορυφαίες Αποδόσεις” της Mybet.

 

Αυτό που κάνει ουσιαστικά η συγκεκριμένη προσφορά είναι να μειώνει την γκανιότα που διατηρεί η Mybet στον συγκεκριμένο αγώνα. Μειώνοντας τη γκανιότα, μειώνεται και η προμήθεια της Mybet, η οποία ευθύνεται για την πτώση των αποδόσεων. Από τη στιγμή, όμως, που η συγκεκριμένη προμήθεια δε βρίσκεται στα κανονικά επίπεδα, οι αποδόσεις έχουν αυξηθεί και κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα. Στην περίπτωση του αγώνα ανάμεσα σε Ντεπορτίβο και Βαλένθια, οι αποδόσεις βρίσκονται στο 104% του μέσου όρου του ανταγωνισμού.

 

Το μόνο που έχουν να κάνουν, τέλος, οι παίχτες, προκειμένου να διεκδικήσουν τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται σήμερα η Mybet, είναι να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στην αγορά του 1Χ2 του Ντεπορτίβο-Βαλένθια, πριν την έναρξη του αγώνα. Εφόσον, μάλιστα, προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα, τα κέρδη που θα εξασφαλίσουν θα έχουν τη μορφή μετρητών και όχι μπόνους.

 

Την προσφορά “Κορυφαία Πρωταθλήματα – Κορυφαίες Αποδόσεις” μπορούν να εκμεταλλευτούν και οι Έλληνες πάικτες μιας και η Mybet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία