Τουρκία-Βουλγαρία με 0% γκανιότα στην Championsbet

H νόμιμη εταιρία στοιχήματος Championsbet ξεκινά την εβδομάδα με μια προσφορά που υπόσχεται αυξημένα κέρδη σε όσα από τα μέλη της σκοπεύουν να στοιχηματίσουν στους φιλικούς αγώνες που διοργανώνει η FIFA ανάμεσα στις εθνικές ομάδες όλου του κόσμου. Η ιστοσελίδα του στοιχήματος μας έχει συνηθίσει στο να ανακοινώνει σχεδόν καθημερινά σημαντικούς ποδοισφαιρικούς αγώνες με μηδενική γκανιότα και σήμερα ο αγώνας που υπόσχεται αυξημένα κέρδη είναι αυτός ανάμεσα σε Τουρκία και Βουλγαρία.

 

Ο αγώνας αυτός, λοιπόν, προσφέρεται με 0% γκανιότα στην Championsbet. Αυτό σημαίνει ότι οι παίχτες που θα επισκεφτούν την αγορά του 1Χ2 θα βρουν αυξημένες αποδόσεις. Η γκανιότα, άλλωστε, είναι η προμήθεια εκείνη που ουσιαστικά χρεώνουν οι bookmakers σε κάθε σημείο και είναι υπεύθυνη για τη μικρή μείωση των αποδόσεων. Από τη στιγμή, λοιπόν, που απουσιάζει, οι αποδόσεις των τριών σημείων στην αγορά του 1Χ2 είναι ελαφρώς αυξημένες και τα στοιχήματα σε αυτά θα αποφέρουν αυξημένα κέρδη.

 

Αναλυτικότερα, η Championsbet ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 στον αποψινό αγώνα: 1.86 για νίκη της Τουρκίας, 3.69 για ισοπαλία και 5.03 για νίκη της Βουλγαρίας. Οι συγκεκριμένες αποδόσεις, μάλιστα, είναι άκρως ανταγωνιστικές και κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα από το μέσο όρο που προσφέρουν οι υπόλοιπες εταιρίες στοιχημάτων.

 

Η σημερινή προσφορά της Championsbet, όμως, δεν υπόσχεται μόνο αυξημένα κέρδη, σε όσους προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Υπόσχεται και αυξημένη αξία σε κάθε στοίχημα, λόγω του γεγονότος ότι δε ζητά σχεδόν κανένα αντάλλαγμα. Άλλωστε, το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίχτες είναι να στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2, πριν την έναρξη του Τουρκία-Βουλγαρία. Αν προβλέψουν σωστά, θα λάβουν τα αυξημένα κέρδη, δίχως να χρειάζεται κάτι άλλο. Σε αντίθεση με άλλες προσφορές, άλλωστε, αυτή της μηδενικής γκανιότας δε ζητά ούτε ελάχιστο ποσό στοιχηματισμού ούτε τζιράρισμα των επιπλέον κερδών, προκειμένου να απελευθερωθούν προς ανάληψη.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Championsbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Championsbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία